Hvordan Word Contractor Estimater

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Estimater er ekstremt viktige i byggebransjen. Entreprenører utvikler estimater som en detaljert skriftlig beskrivelse av en oppgave eller oppgaver de har til hensikt å utføre innenfor en angitt tidsramme for en bestemt pris. Et dårlig forberedt estimat kan koste entreprenøren jobben, eller lage rettssaker i fremtiden. De fleste kunder vil kreve estimater fra en rekke entreprenører og tildele kontrakten til entreprenøren med det estimatet som best tilfredsstiller deres behov.

Kontaktinformasjon

Ta med alle bedriftens kontaktinformasjon tydelig på estimatforslaget. Firmaets telefonnummer, mobilnummer, faksnummer, firmanavn, entreprenørens lisensnummer og kontaktperson er alle elementer som bør lett bli funnet på forslaget.

Beskriv i detalj alle oppgaver du har til hensikt å utføre for kunden i estimatforslaget. Identifiser spesifikke oppgaver du ikke planlegger å utføre (søppelfjerning fra nettstedet, å skaffe et arbeidsstedet toalett osv.). Angi hver oppgavebeskrivelse tydelig for å eliminere kundens mulige forutsetninger og spørsmål. Hvis estimatforslaget har mange deler, liste og pris hver del separat. Dette vil spare tid under forhandlinger med klienten.

Gi en totalpris for alle linjeposter. Husk å beregne riktig omsetningsskatt og inkludere den i summen.

Ta med dato og nummer på estimeringsforslaget. Et revisjonsnummer kan opprettes når kundene ber om flere forslag, eller hvis endringer i omfang eller pris må gjøres, og dermed revidere det opprinnelige estimatet.

Gi kunden en signaturlinje for å signere og presentere forslaget. Ikke start arbeid uten en formell melding om å fortsette fra kunden. Uten formell samtykke er det ingen papirspor som binder entreprenøren til kunden. Dette kan føre til manglende betaling for arbeid som er fullført eller gjenforhandling etter at arbeidet er fullført. Det er en god praksis for entreprenøren å signere og date forslaget også. Gi kunden en utført kopi (signert av begge parter) for sine poster.