Hvordan donere Timer i Fakturering

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ved fakturering av veldedighet for donerte timer er det viktig å huske at dette betraktes som en monetær donasjon i form av tjenester. Du donerer din tid, noe som er verdt en bestemt sum penger, og dermed gjør det det samme som å skrive en sjekk til veldedighet. Alt dette må løses med veldedighet på forhånd, og du må donere tid i et yrke som du er betalt eller har blitt betalt i fortiden. Du kan ikke belaste for din tid for å levere ut flyger eller fyllingskuvert.

Elementer du trenger

  • Ordbehandlings- eller faktureringsprogram

  • Veldedighetens informasjon

  • Skriver

Få velferdsinformasjonen og bekreft at de kvalifiserer som en ideell organisasjon under den føderale koden. IRS holder en ganske oppdatert liste over veldedige organisasjoner hvert år. Sørg for å fylle ut alle kontaktinformasjonen til veldedigheten, samt skatte-ID-nummeret som er knyttet til det.

Bekreft med veldedighet de er villige til å vurdere arbeidet ditt en donasjon. Dette påvirker skattene for dem så godt som for deg.

Bygg en fornuftig liste over timene du har jobbet for veldedighet. Du kan velge å telle dette over et fullt skatteår, eller fakturere veldedighetsorganisasjonen månedlig eller kvartalsvis, avhengig av hvor mye arbeid du gjør for dem.

Tilordne et beløp per arbeidstime. Du kan bare regne velgørende organisasjoner i arbeidstimer hvis arbeidet er det samme som det du har gitt yrke eller ligner på arbeid du for øyeblikket blir betalt for. Hvis du designer kaker som en sidejobb, male hjem eller gjør byggearbeid, kan du fakturere for disse tingene. For å sikre gyldigheten bør du ha kopier av andre selskaper du har fakturert og betalinger du har fått for samme type arbeid.

Totalt antall timer du jobbet sammen med beløpet du skulle få betalt per time. Dette bør bli den subtotale linjen på fakturaen din.

Legg til en annen linje, og fjern alle gjeldsbeløp. Skriv dette opp som en donasjon fra deg selv. Dette er hvor fradrag for skatt kommer inn i spill.

Send fakturaen til veldedighet. Enten du leverer det personlig eller via posten, behold en kopi for deg selv og gi en kopi til det firmaet du gjorde arbeidet for.

Be om returkvittering. Dette er viktig for postene dine.Velgørenheten må erkjenne at arbeidet ditt var en finansiell donasjon og send et kvittering tilbake, omtrent som et kvittering du ville få for å donere klær eller en bil eller noe annet konkret element.

Tips

  • For å unngå å øke røde flagg kan det være fint å jobbe med lavere pris enn normalt. Dette vil holde IRS fra å tro at du misbruker avskrivningen.

    Vurder bare lading for en del av arbeidstiden og ikke alle av dem. Dette viser ånden av donasjonen, mens du fortsatt er økonomisk gunstig for deg.

Advarsel

Noen veldedighetsorganisasjoner vil kanskje ikke være villige til å la deg ta betalt for tiden som velferd er nødvendig for å hevde at pengene som en del av sine donasjoner for året. Ofte frivillige timer er noe de ikke trenger å legge til samlet donasjonsbeløp for året.

Erklæringen om "verdi av tid eller tjenester" av IRS som ikke-fradragsberettiget refererer til tapt lønn mens du arbeider for en veldedighet. Så lenge du jobber i yrket for dem, for eksempel regnskapsarbeider, kan du belaste for tiden din og deretter velge å donere den.