Hvordan bli nyfødt sykehusfotograf

Innholdsfortegnelse:

Anonim

De første timene i et barns liv er noen av de mest verdifulle for en forelder, og mange foreldre vil gjerne ha profesjonelle fotografier for å dokumentere første gang de holder sitt nye barn eller barnets første lur i sykehuset. Hvis du har en lidenskap for fotografering og elsker nyfødte, kan det være en tilfredsstillende karriere å jobbe som fotograf og ta bilder av babyer på sykehuset. Å bli nyfødt sykehusfotograf vil kreve at du har kunnskap om kunsten til fotografering og erfaring med å jobbe rundt nye babyer.

Elementer du trenger

  • Profesjonelt digitalt eller filmkamera

  • Portfolio

  • Darkroom eller kvalitetsfotoprinter

  • kontrakter

Delta på høyskolekurs, private klasser på et kunstsenter eller bli fotografassistent for å få verdifulle ferdigheter og kunnskap om fotografering som kunstform. Lær riktig eksponeringsinnstillinger og kreative komposisjoner som skal brukes i bildene dine. Hvis du jobber som fotograferingsassistent, kan du prøve å jobbe sammen med en nyfødt eller spedbarnsfotograf for å lære om å ta bilder av babyer spesielt. Å ha en sterk bakgrunn i fotografering, som en grad, eller tidligere arbeid som assistent i CV-en, vil gjøre det lettere å få kontrakter med sykehusene som du starter din karriere.

Samle en portefølje som demonstrerer ditt beste arbeid som fotograf. Din portefølje skal utelukkende inneholde bilder av nyfødte eller spedbarn for å vise din evne til å fotografere dem på en profesjonell, men likevel kreativ måte. Din portefølje skal inneholde minst 25 bilder tatt i en rekke vinkler og eksponeringsinnstillinger for å vise allsidigheten din som fotograf. Hvis du ikke har noen tidligere yrkeserfaring som tar bilder av nyfødte, bør du vurdere å annonsere gratis fotograferingssesjon til foreldre eller ta bilder av babyer du kjenner for å få en portefølje bygget. Presentere porteføljen din i en profesjonell, organisert bok med bare ett fotografi på hver side.

Bestem om firmaets navn vil bare være ditt navn, eller hvis du vil ha et fengende firmanavn. Vurder også å skape en visuelt tiltalende logo. Søk etter en bedriftslisens og registrer bedriftsnavnet ditt gjennom din stat og lokal handelskammer og handelskommisjonærkontor.

Angi dine priser, og opprett en liste over pakker for foreldre å velge mellom. Pakker bør inneholde en rekke utskrifter foreldre vil motta i bestemte størrelser, salongbordsbøker eller alle bildene på en CD for at foreldrene skal skrive ut seg selv. Å ha flere pakker i en rekke priser vil tiltrekke seg flere kunder, da de kan velge nøyaktig hva de vil ha innenfor deres prisklasse.

Opprett et nettsted eller ansett en profesjonell grafisk designer for å lage en for deg. Nettstedet skal inneholde firmaets navn og logo. Last opp bilder fra porteføljen til nettstedet, og legg inn pakkene og prisene. Lag en del der foreldrene kan logge på og kjøpe pakker av fotografiene du tok på sykehuset. Ta med kontaktinformasjonen din og vurder å legge til et elektronisk skjema for å bestille dine tjenester i fremtiden for andre skudd. Når du bygger din karriere, inkludere tilbakemeldinger fra foreldre du har jobbet med og kontinuerlig oppdaterer din nettportefølje.

Ring sykehus i ditt område og sett opp møter for å vise dem din portefølje. Diskuter bakgrunnen din i fotografering, og markedsfør deg selv med dem profesjonelt. Opprett en kontrakt med hvert sykehus som avtaler om dine timer og tjenester. Noen sykehus kan betale deg for dine tjenester, mens andre bare kan la deg jobbe der som en uavhengig entreprenør, og inntektene dine kommer fra foreldre som kjøper bildene fra deg.

Tips

  • Oppdatere porteføljen din kontinuerlig slik at den inneholder ditt beste og nyeste arbeid.

    Vurder å tilby sesongbaserte spesialtilbud på prisene for å tiltrekke deg flere kunder.

Advarsel

Ikke bruk et kamera med for høy lysstyrke, da dette vil skade nyfødtens øyne.