Hvor mye koster det å åpne et bakeri?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kaker, paier, donuts og til og med spesialkaffe kan gjøre noe bakeri til en elsket stift i et nabolag eller en by. Men før du trekker ut rullestiften og melet for å starte din neste forretningsstrategi, er det viktig å forstå kostnadene forbundet med å bli de neste Mollys Cupcakes, Dominique Ansel eller Flour Bakery + Cafe.

Tips

  • Entreprenørbladet bemerker at gjennomsnittlig oppstartskostnad for et bakeri er mellom $ 10.000 og $ 50.000. Begynn din egen bedriftsbibel sier bakerier kan hoppe opp med et redeegg på $ 2000 og kan tjene mellom $ 2000 og $ 5000 i månedlig inntekt.

Bakerivirksomheten

Bakerier kan være detaljhandel, som selger individuelle produkter til kunder eller engros, og gir bulkmengder av varer til andre bedrifter, organisasjoner eller individuelle forbrukere. Bakerier kan til og med fungere som online markedsplasser. Ifølge en undersøkelse fra First Research, er det for tiden mer enn 6 000 butikker i USA, som tegner seg for 3 milliarder dollar i årlig omsetning, og 2900 kommersielle bakerier på 32 milliarder dollar i omsetning.

Kostnaden for å kjøre et bakeri

Entreprenørbladet bemerker at gjennomsnittlig oppstartskostnad for et bakeri er mellom $ 10.000 og $ 50.000. Begynn din egen bedriftsbibel sier bakerier kan hoppe opp med et redeegg på $ 2000 og kan trekke mellom $ 2000 og $ 5000 i månedlig inntekt. Kostnadene å vurdere inkluderer: sikring av leieavtale for en fysisk butikk; forsyninger som blandere, boller og lagringsbeholdere; personale; mat og ingredienser; og møbler og innredning.

For mindre bakerier skal utgiftsoppdelingen tildele 25 prosent av midler til ingredienser og emballasje, 35 prosent av pengene for arbeidskraft, 30 prosent for å betale for overhead (leie, regninger osv.) Og 10 prosent for profitt.

Å bli med en franchise kan være enda dyrere. Notert kjede Great Harvest Bread Co. Cafe & Bakeri plasserer kostnaden for å åpne en butikk under deres merkevare for å være så høyt som $ 615,930 for overhead, driftskostnader og utleie.

Sikring av midler til et bakeri og maksimering av fortjeneste

I tillegg til å spare og skrape penger sammen, kan aspirerende bakereiere finansiere sine søte drømmer ved å sikre et lån fra en bank eller finne utenfor investorer. DIY dekorasjoner og renoveringer kan også redusere overhead kostnader for eiere som arbeider med begrensede ressurser. Når bakeriet er åpent, er det også tilrådelig å bruke hele lageret ditt, forutsatt at det er i god stand, for å unngå å kaste bort penger på bortkastet mat eller utstyr.

Riktig budsjettering, og prising av produktene dine, vil også sørge for at du opererer på dine måter, og ikke undersell firmaet ditt eller slå av lånere ved å være for dyrt. Eierne bør også sørge for at de har beredskapsplaner på plass slik at uventede kostnader ikke plasserer dem i det røde. Å åpne noen form for virksomhet, inkludert et bakeri, krever mye tankegang og planlegging, og over tid kan det bli en verdig investering.

Anbefalt