Avhengighetsfordeler for arbeidsledighet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å være arbeidsledig er stressende nok, men det er enda mer stressende når du har avhengige til å ta vare på. I enkelte stater kan du samle en liten avhengig ytelse i tillegg til arbeidsledigheten din. En avhengighet er vanligvis en ektefelle eller et barn du støtter økonomisk. I noen stater er beløpet satt og i andre er det en prosentandel. Når du søker om avhengighetsfordelen, må du kanskje oppgi dokumenter som støtter kravet ditt.

Arbeidsledighetsavhengighetsfordeler

I enkelte stater kan du få et ekstra beløp lagt til arbeidsledigheten din basert på antall tilhengere du må støtte. Årsaken til at noen stater tilbyr dette er at saksøkere med pårørende medfører ekstra levekostnader, inkludert leie og mat. Arbeidsledighet fordeler er ikke ment å betale for alle utgiftene dine, eller er de basert på behov, men avhengighetsfordeler er et unntak. Sjekk med statens arbeidsavdeling for å avgjøre om det gir denne fordelen for arbeidsledighet (se Ressurser).

Definisjon av avhengige

Hvordan staten definerer en avhengig, kan avgjøre om du kan kvalifisere for avhengighetsfordeler. Vanligvis kan den avhengige bare være din ektefelle eller barn under 25 år. Du må være den viktigste økonomiske leverandøren for denne personen. I de fleste stater kan du ikke kreve en avhengig av arbeidsledighet, med mindre den avhengige også er arbeidsløs.

Antallet av avhengighetsfordeler

Hvor mye du kan få per arbeidsledighet utbetales for avhengighetsfordeler, avhenger av hvordan staten distribuerer dem. Enkelte stater, som Illinois, tilbyr et angitt beløp per avhengige og legger bare til det normale beløpet. Andre stater, som Massachusetts, tilbyr en prosentandel av arbeidsledigheten din som din avhengighetsfordel. Det er vanligvis en hette på to eller tre avhengige. Avhengighetsfordeler er også begrenset til statens maksimale ytelsesbeløp. Når du når den grensen, kan du ikke samle noe mer, selv om du har rett til avhengighetsfordeler.

Bevisende det

Hvis du vil motta avhengighetsfordeler, må du indikere dine pårørende på søknaden din og sende inn deres personnummer og fødselsdato. Du trenger deres personnummer, slik at arbeidsdepartementet kan sjekke deres ansettelsesstatus og alder. I noen tilfeller må du kanskje oppgi en kopi av fødselsattestene eller barnevilkårene. Hver stats krav varierer, så sjekk med statens arbeidskontor for de spesifikasjonene som gjelder for deg (se Ressurser).