Hvordan lage en Home Salon

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å holde forretningsplanene dine i tankene, kan du designe en hjemme salong for å dekke dine behov, kundens smak og budsjett. Utformingen av rommet er et av de første trinnene du må ta for å skape et tiltalende og nyttig arbeidsrom.Å holde fast på et budsjett er like viktig som en god design, og du vil unngå å overinvestere i en salong hvis du ikke har en etablert base av faste kunder ennå.

Elementer du trenger

  • Sketch pad

  • Maling chips

  • Papir

  • Fargeblyanter

  • Målebånd

Gjennomgå dine tilgjengelige midler og lånepotensial for å avgjøre hvor mye penger du må bruke på å dekorere, remodelere, skape og designe din salong.

Lag en liste over de nødvendige elementene som kreves for å betjene salongen, for eksempel stoler for kutting og styling av hår, vasker for å vaske hår, hårtørkestasjoner, mottak og venterom, tellere for verktøy og utstyr, speil og lagringsplass for alle forsyninger.

Besøk andre salonger for å få ideer om fargealternativer og designstiler. Ta en notatbok med deg, og lag lister om ting du liker og misliker om andre salonger. Husk at du kanskje måle ned noen designideer basert på ledig plass i huset ditt.

Mål plass i huset ditt som skal brukes som salong. Velg et område med egen inngang eller nærmest en dør for å unngå at folk går gjennom huset ditt under driftstiden. Bruk en kjeller med inngang hvis tilgjengelig. Dette vil bidra til å holde trafikk, kjemiske lukter og aktivitet ut av ditt hovedområde. Et alternativ er å konvertere garasjen til et arbeidsområde med isolerte vegger, kraft og vann.

Skriv alle målinger på et stort, hvitt ark. Skisse i de primære arbeidselementene, for eksempel hårklippestasjoner, ventestolestoler, hårvasker og hårtørkestasjoner. Ta med i skissen hvor tellerne skal gå og alle innebygde skap og lagringsområder. Legg merke til tegningen din der dørene og vinduene er plassert.

Velg et farge tema for hjemme salongen, ved hjelp av maling chips fra din lokale hjem forbedring butikk. Husk at stilen må samsvare med resten av huset ditt hvis området ligger i nærheten av de viktigste boligområdene. Hvis salongen er i en kjeller eller garasje, vær kreativ når du designer temaet på salongen. Bruk nøytrale farger for vegger, vindubehandlinger og gulv. Accent området med fargerike dekorasjoner som bilder, vegg kunst og kaste tepper.

Installer eller oppdater belysning så det er lyse lys i salongen for å sikre at hårfarging og utheving tilfredsstiller klienter. Dette er spesielt viktig når din salong er i en kjeller uten naturlig lys.

Ta med berører som tabeller med magasiner, kaffemaskin og krydderstasjon, overfylte og komfortable ventestole, klesstativ, veskeholdere, boller med godteri og lys eller potpourri for å gi plassen en innbydende duft.

Tips

  • Bruk fargeblyanter på din salonskjede for å få en ide om hvordan fargene du valgte vil se før du kjøper noe. Sørg for at du har minst ett gulv-til-tak speil, og ta med store speil i områder hvor du skal kutte og stylere hår.

Advarsel

Sørg for å få tak i alle lokale lisenser og godkjenninger før du kjører en bedrift ut av hjemmet ditt.

Anbefalt