Hvordan bli en Barneklær Designer

Anonim

Å bli en barneklær designer er kulminasjonen av en drøm for mange ville være designere. Aspirasjonen kan begynne med en mor som ikke finner akkurat hva hun vil ha for barnet hennes, så hun bestemmer seg for å designe og sy det selv. Hun får mye komplimenter og noen kjøper interesse, og forretningsidéer begynner å filtrere inn. Det tar tid, penger og mye arbeid, men designere som har lyst, kan lykkes.

Lær de nødvendige teknikkene for å bli en vellykket designer. Mange arbeidsgivere vil kreve en to-fire-årig grad fra designere de ansetter, og mange høyskoler tilbyr en slags grad i mote design. I dette studiet lærer du om farge, stoffvalg, mønsterfremstilling og datamaskinstøttet design. Du vil også lære om ulike typer design. En grad er ikke et krav for å komme i gang i barneklærdesign, og mange designere begynner å snakke med unge mødre og se på hva barna har på seg.

Åpne virksomheten din. Entrepreneur Magazine anslår oppstartskostnader for en barneklærdesignvirksomhet for å være $ 10,000- $ 50,000, men hvis du starter liten trenger du bare det nødvendige syutstyret og nok penger til å kjøpe stoff for å lage dine prøver. Etter at du har fått ordre, vil du bruke mer penger på å fullføre dem, men du vil også gjøre salg for å få tilbake pengene.

Hvis du er ferdig med en grad, kan du i stedet for å åpne en bedrift se etter en jobb. Mange nye designere vil begynne å jobbe under hodet designere i flere tekniske jobber som mønsterfremstilling og sying, i tillegg til noe design.

Design og sy en prototype, som er et utvalg du vil vise til potensielle kunder. Designere bruker mye tid på å undersøke motetrender og forutsi hva som vil være i stil, enten selv om deres egen forskning eller gjennom kjøp av tekstilmote rapporter. Du kan også delta på messer og kjøpe stoffer, som ofte er utformet i løpet av tiden som designere skisserer deres nyeste samlinger.

Markedsfør produktene dine. Når en samling er godkjent, viser designeren samlingen på moteshow eller i et showroom, hvor hun tar bestillinger fra forhandlere. En småbedriftsdesigner kan bringe sin samling til messer og håndverkmesser, eller vise dem til lokale barnebutikker. Hun kan også åpne en nettbutikk eller selge gjennom online markedsplasser som Ebay.com og Etsy.com. En annen markedsføringsidee er å være vert for et moteshow i hjemmet ditt, og inviter nabolagets foreldre. Få barna til å modellere motene.

Ta og fullfør bestillinger. Dette er hvor produksjonen begynner og samlingen beveger seg inn i syfasen. Merchandise er vanligvis klar til å levere rundt seks måneder etter at bestillinger er tatt, i tide for den nye detaljhandel sesongen. Det er vanligvis to markedsdatoer - rundt august for vårlinjen og rundt mars for høstlinjen. Når produksjonen begynner, vil designerne allerede fullføre sine samlinger for neste sesong. Småbedriftseiere kan ta bestillinger og fullføre dem umiddelbart for venner og naboer.

Anbefalt