Hvordan eies en McDonalds Franchise

Anonim

En av de mest gjenkjennelige franchiseoperasjonene i dag er McDonald's. I drift siden 1955, søker McDonald's Corporation aktivt franchisetakere til å eie og drive sine restauranter over hele verden. Eier / operatører mottar opplæring og støtte i løpet av det første året, deretter løpende støtte gjennom hele sitt eierskap med nyhetsbrev, kooperativ innkjøp, 24-timers telefonstøtte og feltoperasjoner. Utsiktseiere kan enten bygge fra grunnen eller kjøpe en eksisterende restaurant. Hvis du oppfyller kravene, vil du bli med i en av de mest kjente merkene i Amerika.

Fullfør en søknad. Et område er inkludert for din personlige regnskap som inneholder inntekter, eiendeler og gjeld. Detaljert informasjon er nødvendig for hvert aktiv og ansvar som selskapet vil verifisere.

Ha forretningsopplevelse. Kandidater med forretningserfaring er av særlig interesse for McDonalds. Selskapet vil være sikker på at eieren / operatøren vil vokse med selskapet og er i stand til å administrere flere bedrifter. Evnen til å lage og følge en forretningsplan, administrere ansatte og økonomi og den daglige driften er nødvendigheter. McDonalds ønsker at franchisetakene skal være en integrert del av virksomheten. Fraværendeadministrasjon er ikke tillatt.

Har $ 300.000 i minimum likvide midler. Dette kreves for å sikre at eier / operatører kan lykkes med å finansiere operasjoner. Selskapet tilbyr ikke egen finansiering, men gir tilgang til landsomfattende långivere som har etablert relasjoner med andre franchisetakere og McDonalds Corporation. De mest vellykkede søkerne har tilgang til ekstra økonomiske ressurser og vil ha enda større muligheter i organisasjonen. For å finansiere noen del av franchisen, må du ha tilgang til kreditt, så det er åpenbart nødvendig med god kreditt.

Kjøpe en eksisterende restaurant. Slik får de fleste eiere en franchise. Kjøpesummen vil variere avhengig av mange faktorer, inkludert volum, lønnsomhet, konkurranse og plassering. Kandidatene må gjennomføre et treningsprogram og søkere må motta godkjenning fra McDonalds. Bedriftskontorene vil gi en publikasjon for å veilede søkeren når de vurderer en bestemt butikk, men vil ikke delta i forhandlingene. For å kjøpe en eksisterende restaurant er det nødvendig med en 25 prosent minimumsbetaling med finansiering for balansen over ikke mer enn sju år.

Kjøp en ny franchise for et gebyr på $ 45.000, betalt direkte til McDonald's. Eieren / operatøren betaler kostnadene ved bygging, utstyr og forsyninger for den store åpningen direkte til leverandørene. Kostnadene vil variere avhengig av beliggenhet, inventar og innredning. Siden du som franchisetaker skal bygge fra grunnen, vil du også betale alle skilting og landskapsarbeid. Lokale sonering og beautiseringskrav vil også påvirke kostnadene. Du kan forvente å bruke $ 900.000 til $ 1,75 millioner. Minst 40 prosent av kostnadene må være i kontanter, men du kan finansiere balansen.

Betal franchise sikt og løpende avgifter. Hver franchiseperiode går i 20 år. Månedlige serviceavgifter er 4 prosent av brutto salg. Leie er et grunngebyr eller et grunngebyr pluss en prosentandel av månedlig salg.