Den gjennomsnittlige lønnen til en visepresident for en kredittforening

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Toppledere er blant de høyeste lønnene til et yrke, og de som jobber for finansinstitusjoner som kredittforeninger er i topp, ifølge US Bureau of Labor Statistics. Men jobben er en krevende, stressende en, og det er mange konkurrenter som er klar til å stjele stedet hvis du slipper ballen.

US National Average

Toppledere av finansielle tjenester, inkludert kredittforeninger, tjente $ 94,49 i timen, eller $ 196,530 per år, i 2010, ifølge US Bureau of Labor Statistics. Presidiet kategoriserer visepresidentene som toppleder, som har forskjellige navn, avhengig av hvilken institusjon en person jobber for, herunder visepresident, administrerende direktør eller superintendent.

Top Tier

De toppbetalende stillingene til en visepresident eller konsernsjef i en finansinstitusjon, inkludert kredittforeninger, er i en sentralbank eller i verdipapir- og råvareutveksling, påpeker USAs arbeidsstyringsstatistikk. I 2010 var gjennomsnittlig inntekt for en visepresident i en sentralbank 114,23 dollar i timen, eller 237,590 dollar i året, og 108,85 dollar i timen, eller 226,410 dollar i året, til en visepresident i en verdipapir- og råvareutvekslingsbank.

Kredittjenester

I 2010 var gjennomsnittlig lønn for en konsernsjef i en kredittforening som spesialiserer seg på kredittkreditforbindelse $ 85,01 i timen, eller $ 176,820 per år, ifølge US Bureau of Labor Statistics. De som spesialiserer seg på ikke-innskuddsmessig kredittforbindelse, tjente $ 99,34 i timen, eller $ 206,630 i året.

utdanning

Toppledere, inkludert visepresidentene, har typisk minst en bachelor- eller mastergrad i et fagområde for sine yrker, og noen ganger høyere. En visepresident for en kredittforening, for eksempel, vil ha en grad i økonomi eller bedriftsledelse. Vicepresidenter må også kunne kommunisere effektivt, tenke raskt og logisk i stressende situasjoner, og håndtere forretningssaker effektivt.