Hvordan få en forretnings lisens i Indiana

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Indiana, Hoosier-staten, er en attraktiv stat for næringsliv og innovasjon, og tilbyr en betydelig skattefritakelse på inntekt som kommer fra føderale patenter for ny teknologi eller prosesser. Det ble rangert tolvte blant stater i Small Business Survival Index i 2006. Over 400 forskjellige lisenser, tillatelser, sertifiseringer og andre tillatelser regulerer virksomhet i staten og er pålagt å engasjere seg i visse aktiviteter.

Identifiser nødvendige lisenser. Selv om noen tjenesteorienterte bedrifter ikke krever lisens fra staten, gjør mange. Den yrkesmessige virksomhetslisensportalen, samt Statens informasjonssenter, både i ressursdelen nedenfor, opplister de tilgjengelige forretningslisensene og byråene de er utstedt av.

Kontakt det aktuelle byrået. Hvert byrå og lisens har unike krav, hovedsakelig med faglig eller pedagogisk sertifisering og forsikring.

Få byggetillatelser. Hvis virksomheten din er i en frittstående bygning, må du få de riktige lisensene for overholdelse av statens bestemmelser og sikkerhet. Disse inkluderer heis og brannsikkerhet, luftkvalitet og avhending av avløpsvann.

Innlemme. Hvis virksomheten ikke er innlemmet, beskriver forretningsportalen på statssekretærens nettsider arkivkravene for ulike bedriftsstrukturer (Inc., LLC, etc.). Gjennom nettportaler, er det også mulig å sjekke tilgjengeligheten av fiktive navn, verifisere status for inkorporering og be om kopier av innlemmingsdokumenter eller sertifikater.

Tips

  • Selv om det kan være enklere å ansette en bedriftslisenservice for å identifisere hvilke lisenser du trenger og for å fylle ut papirarbeidet, er dette på ingen måte nødvendig. Med en rimelig mengde tid og krefter, bør det være mulig å skaffe en bedriftslisens alene.

Advarsel

Prosessen med å skaffe lisens tar vanligvis uker og kan være lengre, spesielt for profesjonelle lisenser. Start prosessen tidlig, slik at du ikke skal fortsette å operere uten en lisens.

Anbefalt