Slik starter du en bingo virksomhet i Kentucky

Anonim

Bingo kan være for private bedrifter og ideelle organisasjoner hva lotteriet har blitt for å regjere regjeringene - en multi-million dollar innsats. Som hjemmet til Kentucky Derby, en av juvelene i kronen av hesteveddeløpshendelser, har staten Kentucky en bevist track record for å imøtekomme behovene til bedriftseiere som spesialiserer seg på gambling. Kentucky kan da vise seg å være et av de enkleste stedene for deg å gå inn i en quasi-gambling virksomhet som bingo.

Bli kjent med regelverket. I delstaten Kentucky kommer bingo under reguleringen av Department of Charitable Gaming (se Ressurser nedenfor). Institutt for veldedig spill gir opplæringsprogrammer for å få et bingo-forretningslisens.

Etablere kvalifikasjoner og kvalifisering. Du må være en kvalifisert veldedighetsorganisasjon for å kunne starte en bingo virksomhet i Kentucky. Dette betyr at du må være en ideell eller veldedig organisasjon i henhold til IRS standarder (vanligvis under tittel 501). Den veldedige hensikten med organisasjonen din må være tydelig dokumentert i dine vedtekter. Det kan være mulig for deg å starte treningsprosessen som tilbys gjennom Kentucky Department of Charitable Gaming, ved å delta på spesielle treningsarrangementer mens du venter på en IRS-betegnelse. Du vil imidlertid ikke kunne få lisensen din inntil den betegnelsen er utstedt og / eller til du gir betydelig bevis på at bedriften din eller organisasjonen eksisterer for veldedige formål.

Få sertifisert og begynne å trene. Opplæring er avgjørende for lisensprosessen og suksess for virksomheten din. Husk at regjeringen eksisterer for å regulere virksomheten din, for ikke å drive den. Smarte regjeringer vil gjøre alt de kan for å hjelpe bedrifter med å lykkes på grunn av potensielle skatteinntekter. Kentucky-bingoopplæringen omfatter lisensiering og applikasjoner, administrasjon og drift av bingo-økter. Instituttet tilbyr også en treningshåndbok som du vil skrive ut og holde til skrivebordsreferanse. Navigere gjennom treningswebsiden til tidsplanen for kurs og arrangementer. Planlegg treningen så snart du kan for å starte lisensprosessen (se Ressurser nedenfor).

Anbefalt