Slik oppretter du firmaet ditt på Penny Stock Market

Innholdsfortegnelse:

Anonim

US Securities and Exchange Commission definerer en penny lager som en handel for mindre enn $ 5 per aksje. Nærmere bestemt refererer dette til verdipapirer som i utgangspunktet tilbys til denne lave prisen. For å liste et selskap i penny aksjemarkedet, må virksomheten først velge hvilken over-the-counter tjeneste å nærme seg. Kvalifikasjonskrav varierer etter tjeneste. Selskapet må da engasjere seg i en markedsfører.

Hvor å liste

Over-the-counter oppslagstavle, kjent som OTCBB, refererer til en elektronisk tilbudstjeneste som drives av Financial Industry Regulatory Authority, eller FINRA. For å oppgi et selskap med denne tjenesten, krever FINRA overholdelse av SEC-regler for penny stocks. En alternativ tjeneste, OTC Link, eies og drives av OTC Markets Group Inc. Samlet sett er verdipapirhandelen i penny aksjemarkedet sies å være oppført på "rosa arkene".

Markedsførere

Uansett hvilken retning du velger å gå inn i notering av en liten bedrift i penny aksjemarkedet, gjelder en fellesitet: For å liste opp et selskaps aksjer i OTC Markets må en megler-forhandler kjent som markedsfører sponsere sikkerheten som eneste marked beslutningstakere kan liste selskaper i penny aksjemarkedet. Bedriftens eiere kan ikke. Markedsføreren må sende skjema 211 med OTC-tjenesten. Ikke alle meglere vil sponsorere penny stocks. OTC-tjenestene tilbyr kontaktinformasjon for de få som gjør det.

Skjema 211

For å fullføre skjema 211 vil markedsføreren trenge grunnleggende identifiserende opplysninger. Dette inkluderer firmaets navn, adresse, plassering for innlemmelse og verdi av sikkerheten. Dokumenter som følger skjema 211 for selskaper som må rapportere til SEC inkluderer enten et nylig prospekt eller en brosjyre av det innledende tilbudet og en kopi av den nyeste årsrapporten. For ikke-rapporterende selskaper oppgis en beskrivelse av virksomheten, dens produkter eller tjenester og navn på selskapets offiserer på skjemaet.

OTCBB Krav

Ifølge FINRA opprettholder OTCBB ikke spesifikke krav til at et selskap skal være oppført med tjenesten, som minimumsbudspriser og økonomiske krav. Byrået har imidlertid krav til kvalifisering. Disse inkluderer å ha minst en markedsfører sponsor lageret, arkivering av Form 211 og registrering med SEC.

OTC Market

Ikke alle pennyaksjer som er oppført på de rosa arkene, kreves for å gi informasjon til SEC. Derfor er det sannsynlig at selskapets aksje ikke er underlagt de samme føderale regelverket for aksjemarked som styrer aksjer på de store børsene. For eksempel følger OTC Pink føderale retningslinjer ved å kreve at selskaper skal legge fram økonomisk informasjon når de først tilbyr verdipapirer til offentligheten. OTC Market-tjenesten krever imidlertid ikke at informasjonen holdes oppdatert.

Fremme Penny Stocks

Utdannede investorer kan ikke stole på betalte kampanjer av penny stocks, som noen selskaper ansetter enkeltpersoner for å fremme penny stocks av tvilsom verdi. Hvis bedriften driver en reklamekampanje for å tiltrekke seg investorer, kan potensielle investorer kreve transparens i de finansielle regnskapene. Under retningslinjene for Federal Trade Commission bør en person eller et selskap som blir betalt for å markedsføre et lager, opplyse denne informasjonen som en del av kampanjen.