Kostnadene ved å bli en eiendomsmegler

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Eiendomsmeglere er uavhengige entreprenører som kan planlegge fleksible arbeidstimer. Fordelene ved karrieren inkluderer også evnen til å jobbe fra en bærbar datamaskin eller mobiltelefon, men nedsiden av en karriere i fast eiendom inkluderer det betydelige beløpet agenten må betale før han mottar en meningsfylt inntekt.

Arbeids

De fleste stater krever å sende et bestemt antall eiendomsmeglingskurs før de mottar en lisens. Den potensielle agenten må betale for kursene og lærebøkene, eller være enige om å jobbe for en eiendomsmegler i bytte mot betalt innmelding.

lisens

Alle stater krever lisensavtale for eiendomsmeglere. Avgiftene for lisensen må betales av agenten.

Kommunikasjon

Agenter må vise at de er tilgjengelige for arbeid. En mobiltelefon, forretningskalkulator og en bærbar datamaskin (med internettjeneste) er avgjørende.

Transport

Stilig og pålitelig transport, med ekstra forsikringsdekning for transport av andre, kreves for enhver agent.

Egnet klær

Agenter må ha klær som reflekterer en vellykket livsstil for hvilken type klient de ønsker å representere. Uformelt antrekk er egnet for strandhjem, mens designeretiketter er nødvendige for high-end egenskaper.

Sikkerhetsklarering

Kredittrapporter, fingeravtrykk og en grunnleggende kriminell bakgrunnskontroll kreves i de fleste stater. Agenter må betale dette før de mottar en statlig eiendomslisens.