Hvordan bli leverandør for forhåndsbetalte debetkort

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Forhåndsbetalte debetkort, kalt lagrede verdikort i bransjen, er den raskest voksende sektoren for finansiell tjenesteyting, ifølge Federal Reserve Bank of New York. De inkluderer gavekort, forhåndsbetalte telefonkort, forhåndsbetalt debetkort og forhåndsbetalt og påfyllbart generisk betalingskort.

Bestem hvem du vil målrette med markedsføringsaktiviteter. Tenåringer og studenter er et godt målmarked, fordi de vanligvis ikke kan kvalifisere for kredittkort og kanskje ikke kvalifiserer for et bankkonto, men de trenger et kort som skal brukes til online kjøp. Foreldre som gir penger til sine barn og folk som budsjetterer sine kjøp, finner disse kortene svært hjelpsomme. Bedrifter som ansetter et stort antall arbeidere eller utenlandske statsborgere, bruker nå disse kortene til å betale lønn i stedet for å distribuere sjekker. Hver av disse typer brukerne vil kreve en annen markedsføringstilnærming, slik at målrettingsmarkedet ditt vil redusere sjansene for suksess.

Undersøk forretningsmodellen din, inkludert hvor du har tenkt å finne virksomheten din, og om du vil selge ut av et forretningshotell for å gå inn i klientell eller om du vil ringe bedrifter til å selge dem ideen om å bruke lagrede verdikort for lønn, incitament programmer, og å kontrollere reise- og underholdningsutgifter. Kostnadene ved å opprettholde butikken eller kontoret din må dekkes av de gebyrene du vil motta fra å selge disse kortene, så vær forsiktig med å fastslå hvor mye du vil motta ved salg av hvert kort, og hvis du har tenkt å sette opp en butikk, sørg for at det er på et sted som sannsynligvis vil tiltrekke seg forretninger.

Kontakt utstedere av lagrede verdikort og sammenlign deres ulike programmer.Du finner betydelige forskjeller i deres støtte, leverandørprosedyrer, avgifter og ansvarsbestemmelser. Ikke alle utstedere er banker og ikke alle lagrede verdi kortprogrammer er de samme. Se på tilbudene i lokale butikker for å se hvilke er de mest populære kortene blant leverandørene. Legg merke til utstedere av disse kortene og kontakt så mange som mulig mens du gjør din undersøkelse.

Spør leverandører av lagrede verdikort for deres råd og anbefalinger for gode, pålitelige emittentprogrammer. Hvis en utsteder går ut av virksomheten, vil alle kortene som er utstedt, sannsynligvis være verdiløs, og de som har kjøpt kort fra deg, vil se deg for tilbakebetaling, så du må sørge for å gjøre forretninger med den mest pålitelige og kredittverdige utstederen du kan finne. Erfarne leverandører vil kunne advare deg om fallgruver for å unngå.

Undersøk de ansvarsprosessene du vil møte, for eksempel tapte kort, transaksjonsfeil, feilaktige kort, kjøpers aksept og utsiktene for bransjebestemmelser. Sørg for at utstederen har retningslinjer som er gunstige for sine leverandører fordi ugunstige retningslinjer har direkte innvirkning på fortjenesten din. De enkelte stater har lover du vil støte på som escheatlover som styrer hvordan gjenstående saldo kan behandles på kort som ikke har vært brukt i lengre perioder.

Velg en utsteder for å jobbe med og starte så liten som mulig. En advokat kan hjelpe deg med å forstå alle kontrakter eller andre dokumenter du kan bli bedt om å signere. Dra nytte av enhver trening utstederen kan tilby og test markedsføringsprogrammene til du forstår virksomheten og kan evaluere effektiviteten deres.

Tips

  • Du må velge en lagret verdi kort programleder eller utsteder for å levere kortene for distribusjonsaktivitetene dine.

Advarsel

Det har vært mye kontroverser om lagrede verdikort fordi de har blitt vant til å vaske penger og legge til rette for ulovlig gambling. Det har også vært juridiske problemer med noen av utstedere, så sørg for å gjøre din due diligence før du signerer noen kontrakter eller betaler penger.

Anbefalt