Liste over telemarketing selskaper

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Telemarketingfirmaer tilbyr en outsourcet tjeneste for å foreta utgående telefonsamtaler og motta innkommende anrop for forretningsutvikling og ledelse. Utgående anrop kalles også kaldt anrop og må vanligvis gjøres i stort volum for å lykkes. Det er tusenvis av telemarketingbedrifter i USA, så det er ofte mulig å engasjere et telemarketingfirma der de ansatte har spesialisert kunnskap og opplæring rundt produkt og tjenester. De fleste store cites er hjem til telemarketing bedrifter. Noen selskaper spesialiserer seg på forretninger (B2B) eller business-to-customer (B2C) samtaler, men flertallet håndterer begge deler.

Telemarketing.com

Telemarketing.com er en elektronisk ressurs for telemarketingtjenester og er en del av AnswerNet-selskapet. Den håndterer B2B og B2C-anrop, og tilbyr også automatiserte telemarketingtjenester med interaktiv stemme-respons (IVR) -teknologi, som i utgangspunktet er en automatisert, innspilt utgående samtale.

AnswerNet 2325 Maryland Road, Suite 210, Willow Grove, PA 19090 (800) 800-2418 telemarketing.com

Telemarketing Consultant.com

Telemarketing Consultant.com tilbyr innkommende og utgående samtaler med konsultasjoner om hvordan du best kan sette opp en telemarketingkampanje for din bedrift. Selskapet gjør et poeng med å ta opp samtaler og tilby dataanalyse. I tillegg integrerer den nettbasert markedsføring i den generelle markedsføringskampanjen.

Telemarketing Consultant.com Robert Kaiser, president 5195 Manchester Road Akron, OH 44319 (330) 825-2407 telemarketingconsultant.com

West Corporation

West Corporation er en telemarketingtjeneste med robuste B2B-kampanjetjenester. Den har et stort basseng av spesialister som håndterer tjenester for bestemte næringer.West Corporation har en stor plattform av kommunikasjonsverktøy som kan knyttes til kontokommunikasjonsteknologi, for eksempel forenklede kommunikasjonssystemer.

West Corporation Menneskelige Ressurser 11808 Miracle Hills Drive Omaha, NE 68154 (800) 232-0900 west.com/telemarketing-companies.htm