Hvordan velge malefarge for en butikk

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Utformingen av en butikk kan bety forskjellen mellom suksess og et selskap som ikke når det tiltenkte markedet. Et viktig element i butikkdesign som ofte overses er lakkfarge. Å velge maling for en butikk er ganske enkelt, så lenge du holder deg organisert og alltid holder butikken din nisje i tankene.

Elementer du trenger

  • Maling chips

  • Blank, hvit overflate

Velg armaturer for butikken din, eller vurder hvilke innretninger du allerede har. Selv om maling lett kan gjøres om igjen, er inventar ofte permanente eller vanskelige å endre, så det er best å jobbe rundt dem fra begynnelsen, i stedet for å innse senere at lime grønn maling du legger på butikkveggene dine, ikke stemmer overens med hyller enheter.

Bestem hvilken type atmosfære du vil ha butikken din til å ha. For eksempel vil du kanskje at butikken din skal se veldig feminin, sofistikert, maskulin, barnevennlig, gotisk eller unisex.

Avgrense hvilke farger som passer for butikkens nisje og målgruppe. For eksempel, hvis du eier en dameundertøy, vil du ønske å gå for en sultry, sensuell følelse. Det ville bety at du stikker til farger som svart, krem, gull, dyprosa og rød, i motsetning til luftige farger som blues, greener og gulger.

Besøk et hjem forbedring eller maling butikk og ta paint chip prøver. Dette er gratis stykker papir som viser navnet på en lakkfarge, samt en fargeprøve i fargen. Mens du er der, kan du også spørre en salgsrepresentant hva den beste typen maling for materialet i butikkveggene dine. For eksempel kan du ha murstein i stedet for gips.

Legg malingschips på en flat overflate som er dekket med en vanlig hvit klut eller papir. Dette vil tillate deg å ordne og sortere fargene uten å ta hensyn til bakgrunnen de legger på. Grupper fargene på en måte som appellerer til deg - hvis du liker fargeskjemaet, er det veldig sannsynlig at det også vil være attraktivt for kundene dine.

Velg tre lakkfargene for butikken din, basert på lakken som du liker mest. Du trenger en farge for veggen (jo mer nøytral i de tre fargene), en mørkere aksentfarge og en lysere aksentfarge. Accentfarger er det du vil enten bruke til å male inventar, male en aksentvegg eller få tilgang til butikken med. Hvis du for eksempel har et barns leketøybutikk og vil bruke et fargevalg av turkis, lysegul og primærgrønn, bør du male veggene lysegul (siden det er den mest nøytrale av de tre), og bruk turkis og grønn som aksentfarger.