Slik starter du et paraplyfirma

Anonim

En paraplyfirma regner klienter, holder oversikt over inntekter og utgifter, og i enkelte tilfeller opprettholder også avgifter fra betalinger. Faktisk blir paraplyfirmaet arbeidsgiver og freelancer / uavhengig entreprenør blir en ansatt i egen virksomhet. Primært et europeisk konsept er paraplyforetakets felt fortsatt vidt åpent som en forretningsmulighet i USA. Det er et stort ansvar å sette opp et paraplyfirma, men i en tid med hjemmekomputer-pendling har det mye potensial også.

Søk etter de riktige forretningslisensene i din by, fylke og / eller stat. Sjekk med soneringskontorer hvis du ønsker å utføre din virksomhet fra ditt hjem, dersom det er problemer med å drive en bedrift fra din plassering. Vanligvis er et paraplyfirma en hjemmekontor uten innkommende kunder eller trafikk, og de fleste områder begrenser ikke den typen virksomhet fra drift. Noen områder krever imidlertid den typen virksomhet du driver for å ha lisens.

Søk om et EIN nummer fra IRS. En EIN er et arbeidsgiveridentifikasjonsnummer og lar deg legge inn skatter og lønnsskatt på vegne av en bedrift, og vise individuelle ansatte. Du kan få en EIN samtidig som du filen hvis du søker om det på nettet.

Beskytt firmaet ditt og dets eiendeler med ansvarsforsikring. Det er to beløp du må huske på når du søker om et bestemt forsikringsbeløp: Selskapets faktiske verdi; og den oppfattede risikoen for å bli saksøkt. Fordi du er i utgangspunktet ansvarlig for å rapportere andres forretningsmessige inntekter og utgifter, og betaler dem pengene de gjør fra sine individuelle jobber, er sjansene for at du saksøker deg for dårlig forvaltning, iboende. Sørg for at du har rikelig med dekning for å beskytte deg mot juridiske problemer.

Lei en advokat til å gjennomgå kontraktene dine og sørg for at de er bindende. Du vil trenge kunder til å signere en kontrakt som gir deg rett til å operere på deres vegne.

Leie regnskapsførere å ta vare på lønn og fakturere kundens kunder. Vær forberedt på å skille mellom dine kunder og deres kunder. Disse interaksjonene kan variere fra daglig kontakt til sporadiske tvister.

Lei noen til å programmere nettstedet ditt for å tiltrekke seg kunder. Markedsfør din nye bedrift online på frilansingsfora, direkte markedsføring e-post, og på freelancing jobbsøkingstavler.