Fordelene ved e-postlister

Innholdsfortegnelse:

Anonim

E-postmarkedsføring fortsetter å vokse som et primært middel for oppsøking og kommunikasjon for både små og store bedrifter. Som forbrukere stole mer på Internett, må bedrifter møte dem der de vil være mest mottakelige. Å utvikle en tillatelsesbasert e-postliste fylt med potensielle kunder og kunder er derfor en av de mest effektive markedsføringsstrategiene rundt.

Høy avkastning

E-postmarkedsføring har en utrolig høy avkastning på investeringen (ROI). Studier har vist at e-postmarkedsføring har en mye høyere avkastning enn direkte post, telemarketing og mange andre oppsøkingsstrategier. I en økonomi når de fleste markedsføringstiltak blir redusert, øker utgifterne til e-postmarkedsføring.

Umiddelbar kommunikasjon

Å bruke en e-postliste for å snakke med potensielle kunder og kunder er fordelaktig fordi den gir et middel for umiddelbar kommunikasjon. Andre former for reklame eller markedsføring kan ta dager for å nå den tiltenkte målgruppen, hvis de noensinne ser eller hører det i det hele tatt. E-post på den annen side leveres umiddelbart, slik at meldingen din leses så snart som mulig.

Konvertere prospekter

En e-postliste kan være en fin måte å konvertere potensielle kunder til. Ikke alle er klare til å kjøpe med firmaet første gang de besøker nettstedet ditt. Ved å holde seg i forkant med tankene sine med nyttige e-nyhetsbrev og minne dem om dine tjenester med salgsfremmende e-post og meldinger, kan du konvertere mange av disse prospektene nedover veien.

Å vite målgruppen din

Når du holder kontakten med publikum via e-postlister, får du en mye bedre forståelse av hva de er interessert i, og hva de reagerer best på. Ved å sammenligne effektiviteten til forskjellige kampanjer og motta direkte tilbakemelding fra listemedlemmene dine, vil du kunne skreddersy din innsats for å mer spesifikt matche behov og ønsker i markedet.

Spre ordet

Når du har en tillatelsesbasert e-postliste, får du fordelene ved å kunne spre ordet om alt salg, utgivelser, kampanjer og avtaler. I tillegg gir du supporterne dine mulighet til å spre ordet for deg ved å videresende meldinger, noe som øker omfanget av oppsøkelsesinnsatsen til langt utover selve listen.