Utendørs jobber med Business Grader

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Selv om de fleste bruker sine arbeidstimer innendørs, kan et arbeidsmiljø hvor du ser på himmelen, oppleve elementene og ikke være knyttet til et innendørs område, være høyt på ønskesedlen til noen jobbsøkere. Forutsetningene for å finne og oppnå ønsket stilling er initiativ, fantasi og vanlig gammelt detektivarbeid.

Grønne jobber

Noen av de raskest voksende friluftsjobber er i grønne næringer, som involverer solenergi, vindkraft og vannkraft og også jobber innen gjenvinning, bygging, bygging og landskapsarbeid. Mange av de ledige stillingene krever kompetanse eller sertifisering i et bestemt område, samt en bedriftsgrad. Stillinger i salg, markedsføring, administrative stillinger og veiledere er muligheter. Ingeniører med forretningsgrader er ettertraktet i mange grønne næringer.

Tavel og Tourism Industries

Reiselivsbransjen tilbyr en rekke stillinger, blant annet ledere av fasiliteter som parker, museer, fornøyelsesparker og fornøyelsesparker og turisme. Bedriftsledere er påkrevd som ledere og personellpersonell. Mange steder krever store midlertidige sesongpersonale. Profesjonelt personale ansetter, trener og styrer ansatte. Jobber som reiseguider, reisebyråer og planleggere bør også undersøkes.

Sportsrelaterte fasiliteter

Mange kommuner har rekreasjonsfasiliteter, inkludert parker, golfbaner, is- og / eller skøytebaner, profesjonelle eller semi-pro ballparker, arrangementer og kongressenter. Det er private steder som golfbaner også. Alle krever profesjonelle ledere og administrativt personale.

Forbundsregeringen

Den føderale regjeringen har tusenvis av utendørs jobber for enkeltpersoner med en forretningsgrad. De tre største byråene med flest muligheter for utendørs stillinger er EPA (US Environmental Protection Agency), National Park Service og U.S. Geological Survey.

Tilleggsforslag

Mange mennesker kan avvise en rekke muligheter fordi de anser dem inne i stedet for utendørsstillinger. Vurder en karriere som privatdetektiv eller etterforsker, forsikringsvurdering, bygg- og bygningsinspektør eller eiendomsmegler. Mange jobber innebærer både innendørs og utendørs innstillinger. Spesialiserte ledelseskonsulenter jobber med selskapsutfordringer og utviklingsprogrammer. Det er en rekke muligheter for de som er interessert i undervisning og utdanningsstillinger i utendørsprogrammer og miljøsentre.En eventyrlystne sjel kan vurdere å bli en friluftsleder eller guide. Programdirektører eller ledere av utendørssentre utnytter en persons forretningsgrad og tilbyr muligheter for utendørs tid sammen med skrivebordsarbeid. En relatert stilling er fondskasse for miljø- og bevaringsgrupper. Vurder jobber på miljøsentre, bevaringsgrupper og miljøorganisasjoner, friluftsmuseer, dyreparker og andre utendørs attraksjoner.

The Occupational Outlook Handbook

Denne regjeringens publikasjon er et omfattende antall jobber, stillingsbeskrivelser, arbeidsutsikter, trening og utdanningskrav og gjennomsnittlig lønn. Boken oppdateres årlig. Et søk kan gjøres etter bransje eller spesifikk jobbtittel. Publikasjonen inneholder arbeidsutsiktene for yrker gjennom 2018. I et konkurransedyktig marked ønsker en arbeidssøker å tilbringe tid på yrker med nok åpninger som gir en sjanse til å få en stilling. Størrelsen på et bestemt felt og vekst eller nedgang i løpet av de neste årene kan være avgjørende for valg av karriere.