Slik starter du en utenlandsk virksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Valutakurs er overalt. Når du vil kjøpe et produkt eller en tjeneste i et annet land, må boligvalutaen byttes ut for valutaen til landet som selger produktet eller tjenesten. Dermed er det nødvendig med hjelp av en valutavekslingstjeneste.Mesteparten av tiden bruker forbrukerne sin bank til å utveksle, som kan være svært dyrt, 3 til 5 prosent av den totale transaksjonen. Valutahandelsselskaper kan imidlertid behandle transaksjonen til en lavere pris.

Innlemme i hjemlandet hvor du vil operere utenlandsk valuta selskap.

Registrer virksomheten din med statlig og føderal regjering. Kontakt statens økonomikommisjon om registrering; sjekk under pengeveksler / sendere. Virksomheten må også være registrert hos Finansdepartementet (FinCEN) i US Department of Treasury. Hver stat har sitt eget sett med registreringsavgift.

Monter forretningsveiledningen din. Håndboken er nødvendig for å være i samsvar med statens regler for drift av en utenlandsk virksomhet. FinCEN og statens regulatorer gir informasjon om denne oppgaven. Det er deres mål å sørge for at valutaselskapet har visse operative prosedyrer på plass når de tar på seg nye kunder og fremskynder sine valutakrav. Dine regulatorer vil også hjelpe deg med å ta de nødvendige forholdsregler slik at du ikke uskyldig tar del i hvitvasking eller annen ulovlig aktivitet. Disse er kjent med Kjenn dine kunder (KYC) prosedyrer.

Sett opp virksomhetenes regnskapssystem. Det anbefales å snakke med regnskapsføreren om valutahandel. Hun kan hjelpe deg med å konsolidere dine ulike multikonti-kontoer og utarbeide de nødvendige interne inntektsformularene som gjelder for utenlandske valutaselskaper.

Finn banker i ulike land som du har til hensikt å fjerne valutatransaksjoner. Start med en stor bank som har et kontor eller en gren i det aktuelle landet. For eksempel vil US dollar-kontoen bli holdt i New York-grenen, den britiske pundkontoen vil bli avholdt i London, England, og den kanadiske dollarkontoen vil bli avholdt i Toronto, Ontario. En clearingbank som tilbyr nettbanker som viser alle dine multikalkulærkontoer, er en stor fordel.

Lei en god webutvikler som kan levere live-feeder for valutakurser og annen finansiell informasjon. Få ham til å optimalisere nettstedet ditt slik at dine potensielle kunder kan finne deg raskt på Internett.

Tips

  • Nye selskaper kan kontakte et eksisterende valutaselskap ved å etablere en konto med den. Selskapet vil være mer enn glade for å dele fortjenesten med deg, forutsatt at du tar med noen god forretning.

    Hold bøkene oppdatert. Dette er en regulert virksomhet, og du må være disiplinert i rekordoppbevaring.

Anbefalt