Hvordan få en TCN til å sende offentlig eiendom

Anonim

USAs forsvarsregulering standardiserer sporing av statlig last. Hver forsendelsesenhet gjennom transportrørledningen har et identifikasjonsnummer på 17 tegn. TCN identifiserer en bestemt forsendelse i henhold til et sett firedelt format. Hver TCN inneholder forsvarsdepartementets adressekode, Julian dato, serienummer og suffiks for den forespurte forsendelsen. Å vite hvordan du oppretter en TCN, gjør at du kan sende og spore statlig eiendom riktig.

Skriv inn seks tegn DODAAC, som unikt identifiserer enhver autorisert mottaker av regjeringens materiale. Be om en ny DODAAC gjennom et web-styringssystem hvis du ikke kjenner riktig kode for forsendelsen.

Bestem Julian dato for forespørselen. Kopier siste årstall som første tegn. Finn dagen på året mellom 001 og 365 for datoen for forespørselen. Skriv dagens dagens dato etter årets siste tall. For eksempel er Jan. 1 uttrykt som en Julian dato 001, og 1. januar 2011, er 1001.

Velg type forsendelseskode i henhold til forsendelsesreguleringsvedlegget. Følg typen forsendelseskode med de tre siste tegnene (unntatt I eller O) i innkjøpsordren for forsendelsen.

Opprett suffikset. Første tegn på suffikset er standard til X med mindre forsendelsesenheten må sendes fra flere steder. Identifiser rekkefølgen på flere fraktpunkter ved hjelp av bokstavene A til og med Z (unntatt I, O eller X) for å identifisere de første til 23. forsendelsepunktene. Velg de riktige delvise og splittede forsendelseskoder i henhold til mønsteret som er angitt i forsendelsesreguleringsvedlegget.

Anbefalt