Den beste banken for små bedrifter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å starte en bedrift er spennende, men visse detaljer om det kan være overveldende, for eksempel å velge en bank. Med mange banker å velge mellom, kan du kanskje ikke vite hvilken som passer best for bedriften din.

Finne den beste banken for din småbedrift

Når du begynner å søke for å finne den beste banken for småbedrifter, kan du vurdere størrelsen. Større banker er ikke alltid best. Tenk på dine forretningsbehov og hva som vil gjøre deg mest komfortabel. Store banker har mange ressurser og kan ha flere alternativer. En mindre bank er mer vant til lokale markedsforhold og vil muligens være mer egnet til å jobbe med deg, i stedet for å gå utelukkende av tall hvis du trenger et lån. Det beste alternativet er å snakke med en stor og liten bank og se hva de kan tilby deg. En bank størrelse er ikke en one-size-passer-alle for bedrifter.

Mens du leter etter en bank, er det også best å tenke på tjenestene du trenger. Forsikre deg om at banken du tenker på å velge, har de minste tjenestene som en kontokonto, debetkort eller kredittkort, innskuddskort, besparelser, konton for ansattskontroll, sjekker og online-bedriftskontoer.

Hva trenger du for å åpne en bedriftskonto?

Når du velger banken, vil du sørge for at du går forberedt på å tillate prosessen å løpe jevnt. Du må ta med identifiserende dokumenter med deg for å bekrefte identiteten din for en bedriftskonto. En myndighet utstedte bilde-ID, for eksempel pass eller førerkort. Siden dette gjelder for en bedriftskonto, må du ta med virksomhetslisens med deg. I tillegg har skatteidentifikasjonsnummeret ditt hendig. Noen banker kan ha forskjellige retningslinjer som skal følges når du åpner en ny konto, så sørg for å gi banken et raskt samtal før du går inn for å sikre at det ovenfor er alt du trenger å ta med.

Andre forretningsbanker

For enkelhets skyld, se om banken du ønsker å gå med, har gebyrer for bruk av andre automatiserte tellermaskiner (ATM). Du vil kanskje også se på avgiftene for å ha en konto og interessen du kan akkumulere med besparelser.

Plasseringen er noe annet å vurdere. Tenk på hvor du reiser for virksomheten mest, og sørg for at banken er i området du besøker. Noen foretrekker internettbanker, men du bør være forsiktig med dem. Sørg alltid for at de er legitime ved å sjekke med det bedre forretningsbyrået. Også, ved å gå med en elektronisk bank, vil du ikke få forretningsforbindelsen som du ville ved å gå til en bank fysisk.

Anbefalt