Hvordan tjene enkle penger fra et Dating Affiliate Program

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du er interessert i å tjene affiliate provisjoner, kan du tjene enkle penger fra et dating affiliate program. Dating nettsteder er svært populære i disse dager, noe som gjør et dating affiliate program en god mulighet til å tjene penger på nettet. Å velge riktig dating affiliate program kan betale stor tid. Det er mange dating nettsteder som belaster månedlige medlemskap og noen dating affiliate programmer vil betale deg tilknyttede provisjoner hver gang henvisningen din betaler sitt månedlige medlemskap. Dette er en stor fordel i forhold til andre tilknyttede programmer som bare betaler deg tilknyttede provisjoner når henvisningen gjør et kjøp som vanligvis ikke skjer hver måned. Folk er kjent for å bli på betalte datingsider i minst seks måneder eller lenger. Med litt arbeid og tålmodighet kan du enkelt tjene en gjenværende inntekt fra et dating affiliate program og ha det snøball måned etter måned. Her er noen nyttige tips for å tjene penger med en dating affiliate program.

Finn et gratis dating affiliate program. Dette bør ikke være et problem siden de fleste er gratis, men noen av dem krever et gebyr. Andre nettsteder kan ha en slags godkjenningsprosess før du kan bli med.

I stedet for en dating affiliate program, kan du tjene penger online raskt ved hjelp av GRATIS nettsted i ressurs delen nedenfor. Når du går dit, fyll inn den lille boksen nær bunnen av siden for å logge inn. Du kan tjene en deltids- eller heltidsinntekt hjemmefra ved hjelp av den.

Velg en dating affiliate program som har levetid provisjoner. Hvis du registrerer deg med et tilknyttet program som bare betaler deg en gang for en påmelding, sparer du tid og gir penger på bordet. De beste tilknyttede programmene er de som vil betale deg levetid tilknyttede provisjoner for minst 25% på kjøp gjort og deretter 10-15% på kjøp gjort av henvisninger. De beste tilknyttede programmene er de som programmet jeg anbefalte i trinn 1, som betaler deg tre forskjellige måter igjen. Dette kan være en tilknyttet provisjon på $ 10 for å sende et medlem til nettstedet og deretter provisjoner på to nivåer for kjøp.

Start ditt eget dating affiliate program. Hvis du har et lønnsomt datingside som allerede har en anstendig mengde daglig trafikk, kan du opprette et dating affiliateprogram for å øke salget. Det gir folk et godt incitament til å bruke nettstedet ditt, og det kan kjøre mye mer trafikk til den. Det vil ta litt planlegging som du må spore henvisninger og betale tilknyttede provisjoner til medlemmene dine når de er på grunn.

Bruk dating nettsteder som du for øyeblikket er på for å få henvisninger og tjene penger fra et dating affiliate program. Vær forsiktig så du ikke bryter med områdets regler om å legge inn linker. Opprett en tekstlink i profilbeskrivelsen din og anbefaler nettstedet til medlemmene. Dette er en fin måte å få affiliate-provisjoner på fordi mange mennesker er interessert i å prøve nye nettsteder hvis den personen de bruker ikke virker for dem. Når andre medlemmer ser at du er et reelt medlem av nettstedet og ikke en spammer, er de mer sannsynlig å følge linken din og registrere deg.

Tjen penger med ditt dating-affiliateprogram ved å besøke fora og annonsere linken din i signaturfilen din. Du kan målrette folk som kan være på utkikk etter toppsider, eller gode datingsider. Fortell dem om det beste tilknyttede programmet for å bli med og forsyne dem med henvisningslinken din. Det er viktig å være vennlig og delta i en samtale før du anbefaler et dating-tilknyttet program. Å holde henvisningslinken i e-post signaturen din er en god metode fordi det ikke vil irritere folk som et salgskurs ville.

Bruk yahoo-svar for å få flere tilknyttede provisjoner. Folk går ofte på yahoo-svar for å se etter de beste tilknyttede programmene. Dette er den perfekte muligheten for å hoppe inn i ringen og anbefale koblingen din. Vær forsiktig så du ikke spam folk på dette nettstedet skjønt, fordi de har strenge regler.

Bruk artikkelen markedsføring metoder for å henvise folk til ditt dating affiliate program. Benytt deg av nettsteder som ezine artikler. Ta med din tilknyttede lenke nederst i artikkelen og få tilknyttede provisjoner når folk registrerer seg under deg.

Besøk dating blogger, eller de som gir vurderinger på de beste tilknyttede programmene. Snakk med andre medlemmer som kan søke etter de beste tilknyttede programmene. Gi linkene dine når du legger kommentarer, men ikke spam folk fordi du sannsynligvis vil irritere folk i stedet for å tjene tilknyttede provisjoner.

Tips

  • Fortsett å markedsføre affiliateprogrammet ditt ved å bruke forskjellige metoder som er forklart i trinnene ovenfor. Finn andre nyttige måter å markedsføre ditt affiliateprogram på. Det er så mange måter å markedsføre

Advarsel

Ikke spam folk med lenker