Slik starter du en veibeskrivelse

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En tjeneste på veikanten krever at du er tilgjengelig 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Kunder vil trenge deg til å låse opp bilene sine, hoppe opp døde batterier, ta dem med bensin, reparer et flatt dekk eller slep dem til nærmeste bilmekaniker.

Hent alle verktøyene i handelen. Du trenger en pålitelig tow truck, stor gass kan, låsesmed verktøy, flat dekk reparasjonsverktøy og jumper kabler. Selvfølgelig må du også vite hvordan du bruker disse verktøyene eller ansetter noen som gjør det. Eller du kan legge ut noen av spesialarbeidet som låsesmedarbeid. Hvis du har råd til å kjøpe en flatbed tow lastebil, så vil du kunne betjene flere kunder med store biler.

Søk etter en selgerkonto online og kjøp en kredittkort maskin. Charge sett avgifter for hver type tjeneste du tilbyr. Legg til et tilleggsgebyr for eventuelle sen kveldstjenester. Hvis du ansetter en ansatt for å dekke senskiftet, må du ta hensyn til den ekstra kostnaden når du angir kveldenes tilleggspris.

Definer ditt dekningsområde. Bestem hva som er lengst du ønsker å reise for å betjene en kunde. Hvis det er 25 miles, ta et kart og tegne en 25-mils radiuskrets rundt hjemmet ditt for å definere ditt dekningsområde.

Ta kontakt med de lokale politiets avdelinger for å se om det er noen begrensninger for veibeskrivelse i ditt dekkområde. Når du snakker med politiet, spør hvordan du kommer frem på deres anropsliste for når de trenger å ringe veihjelp til en scene for en ulykke.

Sjekk ut dine konkurrenter og se hvordan de markedsfører seg selv eller hvilke spesielle tjenester de tilbyr.

Annonser på roadsideservice.com, craigslist.org, de gule sidene og i din lokale avis. Du kan også vurdere å knytte deg til selskaper som AAA, Allstate Motor Club eller Best Roadside Service.

Sett opp et firmanummer og en mobiltelefon dedikert til forretninger, og svar telefonen 24 timer i døgnet. Hvis du er i et landsområde som ikke mottar mobiltelefon mottak, kan det hende at du må få en CB-radio for at sjåføren skal kommunisere med deg på hjemmebasen din, samt en dedikert fasttelefon med et firmanummer for mottak av samtaler.

Elementer du trenger

  • Bergingsbil

  • Kart

  • Gassflaske

  • Låsesmed verktøy

  • Flatdekk reparasjonsverktøy

  • Jumperkabler

  • Mobiltelefon

Tips

  • Ring et lite veikant service selskap i en nærliggende by for å stille spørsmål om sin virksomhet. Fordi du ikke vil være konkurrenter, kan du kanskje finne en liten bedriftseier som vil veilede deg.

    Hvis du har råd til det, bør du vurdere å kjøpe en franchise for en rask oppstart med mindre prøve og feil.

Advarsel

Det kan være vanskelig å konkurrere med selskaper som har en stor kundebase og kan tilby tjenester til sine medlemmer for en flat årlig medlemsavgift.