Unike Fundraising Ideas for Teens

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mellomskole og videregående studenter kan delta i innsamlingsaktiviteter for å dra nytte av deres idrettslag, skaffe penger til veldedighet eller motvirke skolearrangementer som en dans eller en prom. For tenåringer, noen ganger wackier hendelsen jo bedre de liker det. Nøkkelen for tenåringer er å bidra til en gruppevirksomhet og ha det gøy mens du donerer tid til en verdig grunn.

Gummi Ducky Race

Hvis du bor i nærheten av en vannvei, kan et gummi ducky løp være en underholdende og lønnsom måte å tilbringe en ettermiddag på. For denne hendelsen merkes identiske gummibukser med konkurrentens navn og dumpes i vannet samtidig. Anden som flyter ned til målstreken vinner først en premie.

Du vil kanskje tilby en "booby-premie" til anda som kommer inn sist. Gummibudgeturen tilbyr mange muligheter til å tjene penger til skolen eller veldedighet. Billetter kan kjøpes for $ 5 eller $ 10, og ytterligere profittforsterkere kan inkludere en piknik hvor mat tilbys til fortjeneste, sponsing av hver and med dollar som kommer fra bedrifter og enkeltpersoner i samfunnet og familievennlige aktiviteter som ansiktsmaling.

Rock-a-Thon

Rock-a-Thon fundraiser kan holdes i skole gym, felles område eller kafeteria. Tenåringer bringer inn en gyngestol, sovepose, futon, luftmadrass eller annet komfortabelt element og bosette seg i hele natten. Lokale bedrifter og publikum kan hjelpe deg ved å sponsere hver Rock-a-Thon-deltaker, og ved å bidra med snacks, drikke og frokost neste morgen. Fortjeneste fra matsalg kan gå mot veldedighet, og deltakere kan betale et gebyr for å være en del av arrangementet. For å tiltrekke seg rockere, prøv å få et lokalt band for å underholde eller vise en film. Selvfølgelig er voksen veiledning kreves for denne hendelsen.

Pet Costume Parade

Mange tenåringer elsker dyr, og en fin måte å samle inn penger og ha det gøy samtidig, er å skape et kjæledyrparadis. Hold denne hendelsen i et kjæledyrvennlig sted, for eksempel en park, og inviter studentene og deres venner og familie til å delta.

En ide er å holde denne hendelsen i høst og knytte den til en Halloween kostykkelkonkurranse. Husdyr kan være alt deres eiere velger, fra ballerinas og brannmenn til rockstjerner. Deltakere kan betale en avgift for å delta, og seere kan også bli bedt om en donasjon. Lokal virksomhet kan bidra til premier for mest kreative kostymer, silliest kostyme og verste kostyme. En del av donasjonene kan gå mot å tilby gratis fordeler til de som paraderer sine kjæledyr, for eksempel bånd, kjeledyr, identifikasjonskraver og kjæledyrlegetøy.