The Best Drop Ship forretningsmuligheter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når lagerbeholdningen ikke er mulig, er drop shipping et alternativ; Men fraktfart, produktkvalitet og prising er bekymringer. Før du logger på, forsker selskaper av interesse. Legg en bestilling for å sjekke selskapets fraktfart. Legg inn dato og klokkeslett for bestillingen; Når varen kommer fram, kontroller ankomsttidspunktet mot bestillingsdatoen. Undersøk også varens kvalitet. Når det gjelder priser, sjekk kundeanmeldelser / klager. Til slutt, for å hjelpe deg med å bestemme, prøv Better Business Bureau.

Doba

Doba, startet av Jeremy Hanks, lar deg prøve før du kjøper i løpet av en 7-dagers gratis prøveperiode. Den unike egenskapen til Doba er at den fungerer som en kontakt mellom grossister og forhandlere; Det opprettholder ikke et lager. Det forbinder deg med over 300 leverandører. Dette skaper en mulighet for deg å bruke mer tid til virksomheten din, mens Doba jobber på dine vegne for å holde deg forsynt med mange varer å selge. Det har et utvalg av 1,5 millioner + produkter. For prising, registrer deg for gratis prøveperioden medlemskap eller kontakt dem via telefon.

1530 North Technology Way Orem, Utah 84097 877-321-3622 doba.com

Megagoods

Megagoods ble grunnlagt i 2004 og selger elektroniske varer fra merkevarehandlerne. Det slipper skip både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg kan du foreta betalinger med et stort kredittkort. Registrering er enkelt, slik at du får umiddelbar tilgang til produkter etter at du har registrert deg. Hvis du er usikker på å registrere deg, kan du prøve det i 7 dager gratis.

2741 South Alameda Street Los Angeles, California 90058 Tollfritt US: 800-788-7618 323-928-3003 x 1 megagoods.com

Nasjonale Drop Shippers

Nasjonale Drop Shippers tilbyr varer og produkter som kan selges både online på nettstedet ditt og / eller butikken med en gateadresse. Du kan til og med kjøpe små kvaliteter av varer å selge på egen hånd med leverandørens lisens. National Drop Shippers tilbyr seks betalingsplaner: Du kan få en nettbutikk med månedlig avgift, melde deg på et månedlig medlemskap, velge et kvartalsmedlemskap, gå til det årlige medlemskapet eller få medlemskapet til livet hvis du har tenkt å selge på lang sikt basis. Det har også en imponerende ni varehus som det fungerer med å få en enorm samling av produkter for kundene å velge.

141 English Village Road, Suite # 17 Manchester, New Hampshire 03102 Telefon: 603-486-7960 nationaldropshippers.com