Hvordan få en kennel lisens for hunder

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En hund-boarding kennel gir en verdifull tjeneste til hundeeiere som trenger overnatting for sine kjæledyr. Et rent, anerkjent anlegg med kunnskapsrikt personale gir kundene ro i sinnet og forsikringen om at kjæledyrene blir matet, utøvd og mottatt menneskelig interaksjon. Ethvert anlegg som sørger for flere hunder kan være et avlsmiljø for bordetella og andre smittsomme sykdommer, så det er viktig at kennel-eiere krever at alle hundene er aktive på vaksiner. Kennel lisenser er også kreves for anlegg som avler eller selger hunder.

Oppnå Passende Kennel-lisenser

Bestem om lisens er påkrevd på statsnivå. I USA krever delstaten Connecticut og Florida et boarding-lisens, mens Maine, Iowa, Illinois og Colorado krever ombordstigning og lyslisenser. Missouri krever en årlig lisens for dyrebordfasilitetene, og Michigan krever et statsregistreringsskjema. Hvis du bor i en av disse statene, kan du kontakte Statens departement for jordbruk for mer informasjon. Enkelte stater, inkludert Maine, krever en kriminell bakgrunnskontroll og vil ikke gi lisensavtale til personer som tidligere er dømt for visse forbrytelser, som for eksempel mord eller dyremishandling.

I samsvar med minimum kennelstandarder. De fleste lokaliteter tillater ikke kenneler å operere i et boligområde. Alle kenneler skal være rene, godt opplyst og ventilert med tilstrekkelig plass til hver hund. Hunder bør til enhver tid ha tilgang til ly og vann. Vedlikehold av filer med vaksineringsoppføringer for hver hund. Planlegg også for miljøvennlige avfallshåndteringsprosedyrer. Din by eller fylke kan kreve en inspeksjon av fasilitetene før du gir lisensavtale. Inspeksjonsavdelinger kan omfatte helseavdeling, miljøsikkerhetsavdeling og dyrekontroll. Enkelte stater, som Pennsylvania, har et Bureau for Dog Law Enforcement eller lignende byrå som også opprettholder kennel inspeksjon og klage poster.

Kontakt din by eller fylke kontorist for informasjon om kennel lisens søknad. De fleste lokaliteter krever kennel licenseure for fasiliteter ombordstigning fem eller flere voksne hunder. Definisjonen av "voksen hund" for kennel licenseure formål varierer, men de fleste lokaliteter definerer det som 3 eller 4 måneder gammel. Byen eller fylket krever vanligvis bevis på rabiesvaccinering for hver hund, samt en avgift basert på antall hunder anlegget ditt har plass til. Denne transaksjonen skjer vanligvis gjennom kassererens kontor. Noen applikasjoner inkluderer et spørreskjema som ber om mer informasjon om anlegget og den tilsiktede bruken, for eksempel om hunder oppdras eller selges.

Anbefalt