Hvordan få en jobb undervisning ESL Online

Anonim

Undervisning ESL kan være en veldig givende jobb. Det er spennende å se på folk som ikke snakker engelsk, lærer seg gradvis å bruke språket til å kommunisere. Bare noen få tiår siden, hvis du valgte å være engelsk som andrespråklig lærer (ESL), måtte du enten jobbe i utlandet eller med skoleområdet undervise barn av utenlandsfødte foreldre. Undervisningsmetoder har utviklet seg mye takket være ny teknologi, og lærere i dag kan finne stillinger på nettet, sitte hjemmefra og lære sine studenter engelsk på fritiden, eller på planen de foretrekker. Å finne en online ESL-undervisningsposisjon er mulig, men det tar utholdenhet.

Skaff deg en høyskole grad av noe slag. De fleste språkskoler foretrekker en høyskoleutdanning når de søker kandidater, men de vet også at mange ESL-lærere har lang erfaring, så hvis du allerede har ESL-undervisning, kan du ofte avstå fra bachelorgradskravet.

Få ESL-sertifisering. Enten du har ESL-opplæringsopplevelse eller ikke, bekrefter sertifiseringen dine ferdigheter og gir deg praktisk ESL-trening. Sertifiseringskurs er tilgjengelig på lokale høgskoler og universiteter. Du kan også finne sertifiseringskurs online på nettsteder som Tesol Online, TEFL Corp eller TEFL International (se Resources).

Skriv ut CV-en og oppgi eventuelle læreropplevelser du har. Angi om undervisningsopplevelsen er med barn, voksne, tenåringer eller alle de ovennevnte. Oppgi eventuelle oversettelser eller bedriftsarbeid du har gjort også. Inkluder din utdanning, sertifisering og datamaskinopplevelse.

Klargjør datautstyret for å sikre at du har pålitelig høyhastighets Internett-tilgang, et hodesett med en mikrofon, eksterne datamaskinhøyttalere og en webkamera. Test alle disse enhetene med ditt Internett-nettverk for å sikre at de fungerer riktig.

Naviger til elektroniske jobbbrett som ESL Jobs World, ESL Employment eller ESL Jobs. Se etter ESL-klassifiserte annonser som er spesifikke for nettlærere. Søk på jobben ved å fylle ut jobbsøknaden fullstendig og følge de nøyaktige instruksjonene. Fest ditt CV til søknaden og send det til e-postadressen som er oppgitt i annonsen.

Besøk ESL lærersamfunns nettsteder som Daves ESL Café, ESL Teachers Board eller ESL Job Project hvor du kan legge inn en klassifisert annonsering som tilbyr online engelsk veiledningstjenester.

Naviger til elektroniske ESL skoler som Language Systems International eller Open English World. Finn koblingen "Kontakt oss" eller "Læringsjobben" -koblingen og søk direkte med firmaet. Noen ganger er en engelsk-engelskskole ikke reklame for lærere, men har noen åpne stillinger. Send dem en kopi av CV og et følgebrev som angir at du er interessert i å jobbe med dem.

Søk på mange forskjellige ESL-skoler og ESL-jobbannonser for å maksimere dine muligheter for å bli kontaktet for å undervise online. Vær vedvarende når du søker om en stilling.

Anbefalt