Slik får du gratis fraktforsyninger for din ebay eller småbedrifter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Forsendelsesmateriell er dyrt, men det finnes flere kilder til gratis pakking og frakt forsyninger du kan bruke til å sende produkter til dine kunder. Følgende er noen ideer for lovlig å anskaffe disse forsyningene til din småbedrift.

Bestil gratis Prioriterte postrekvisita fra USPS.com. USPS tilbyr flere størrelser av bokser og konvolutter til både innenlands og internasjonal frakt. Forsyningene kan bare brukes til Prioriterte e-postmeldinger - du kan ikke slå dem inn for å bruke for andre postklasser. Leveringstjenester som UPS og FedEx gir også noen forsendelsesleveranser

Sjekk 24-timers forhandlere, for eksempel dagligvarebutikker, nærbutikker og rabattbutikker som Walmart og Target. Besøk sent på kvelden eller tidlig om morgenen når de ansatte sitter på hyllene. Du kan vanligvis velge mellom en rekke gratis bokser, men spør alltid først. De ansatte er vanligvis glade for at du tar dem av hendene.

Sjekk med lokale møbler butikker og spør hvordan de disponerer den tyngdepapir innpakning eller boble wrap at nye møbler er pakket inn. Mange ganger, er materialene bare satt utenfor i dumpster. Spør alltid før dumpster dykking på privat eiendom.

Se på FreeCycle for folk som gir bort pakkematerialer. FreeCycle er en resirkuleringsgruppe - miljøbevisste mennesker hjelper hverandre lokalt ved å annonsere ting de gir bort. Du kan finne pakkematerialer og bokser som tilbys av folk som nettopp har flyttet og vil bli kvitt materialene.

Sjekk Craigslist for gratis bokser og pakkematerialer. Mange bedrifter legger inn når og hvor de skal komme, og pakker peanøtter, bokser og boblepakker.

Bli venn med de lokale deli- og brennevarehusene. Deres bokser er små, studere og perfekte for mediepostvarer som bøker og CDer. Du kan også bruke disse små, holdbare boksene for internasjonal mailing.

Tips

  • Spør alltid før du tar noe fra en butikk, selv om det bare er en tom boks, og spør alltid før dumpster dykking på privat eiendom. Prøv å skape relasjoner med butikker og bedrifter, slik at du kan få gratis pakkematerialer regelmessig.