Slik byder du på vinduvaskearbeid

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fordi mange rengjøringspersoner, humoristisk eller ikke, lenge har sagt "Jeg gjør ikke vinduer," å vite hvordan man byder på vinduvasking, blir det mye viktigere for deg. Og det er en grunn til at rengjøringspersoner lenge har blått øye med rengjøringsvinduer: I motsetning til andre overflater som ikke er glass, viser vinduene hvert minutt feil hvis de ikke er helt rengjort. I tillegg, hvis du ikke vet hvordan du kan by på vinduvask, kan du miste en fortjenestemargin du angav for deg selv eller din bedrift.

Elementer du trenger

  • Papir og penn

  • Kalkulator

Rengjøringsmidler

Finn ut hva du skal bruke for å rengjøre vinduet / vinduene. Velg vinduesrengjøringsmateriale som bidrar til å rengjøre vinduene grundig og effektivt, basert på plasseringen (ene) av vinduene, hvordan de er innrammet og hvilken type glass som gjør vinduene.

Finn ut hvor mye rengjøringsmateriell som kreves for å fullføre en gitt vindusvask. Sammenlign priser hos forskjellige forhandlere for hva det er du har valgt å bruke for å rydde vinduene.

Beregn total kostnad for vinduet vaskemiddel. Skriv ned kostnader for rengjøringsmateriell på et notatark.

Arbeid

Størr opp de generelle rammene og vanskelighetene for vinduet vaskejobb, ved å gå rundt i vinduene mens du ser på dem og hva som omgir dem. Legg merke til noe av betydning mens du bestemmer deg for hvordan du skal gå om å fullføre vinduets vaskejobb.

Bestem om glasset er gammelt sørlig (laget) glass eller nordlig (laget) glass, siden eldre bølget sørlig glass ikke viser feil i renhet så mye som nordlig glass eller glass som ikke er bølgete. Bestem hvor porøs glasset er, for å vite hvor lett eller vanskelig glasset vil være å rengjøre. Jo glattere glasset jo lettere er det å rengjøre.

Count antall vinduer som skal rengjøres. Skriv ned på notatarket hvor mange vinduer som er inkludert i dette budet for vinduvasking, og hvor lenge det tar deg å vaske hvert vindu.

bud

Oppsummering i riktig detalj på et "Forslag" eller "Bud for Vindu vaske arbeid" ark hvordan du skal gå om å gjøre vinduet vaske arbeid. Oppgi vinduene.

Oppgi rengjøringsmaterialet som skal brukes til å rengjøre vinduene. Oppgi kostnadene for rengjøringsmidler, inkludert diverse.

Gi beskjed om de totale arbeidskostnadene og / eller timelønnskostnadene i budet. På forslagsarket angi hva de tilsiktede resultatene er for vinduvasking.

Tips

  • Når du har funnet ut selv hva det vil ta for å få jobben gjort, gå over den igjen helt for å dekke enda flere detaljer i tankene dine. På den måten vil du være så mye mer sannsynlig å gjøre en god og grundig jobb.