Slik starter du en hjemmehelsevesen i Florida

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hjem helse bedrifter tilbyr helsevesenet til hjemmebaserte eldre og funksjonshemmede. Hjemmeværende hjelpepersoner, sykepleiere, registrerte sykepleiere og styremedlemmer spiller en viktig rolle i å bistå hjemmebundet befolkning. Siden eldre og funksjonshemmede er sårbare, har stater som Florida strenge lisensbehov for hjemmebruk. Men hvis du er motivert, omsorgsfull og har sterk økonomisk støtte, kan du lykkes i helsevesenet.

Finn et sted for hjemmebruket ditt. Ifølge Florida Agency for Health Care Administration (AHCA), kan et hjem helsevesenet virksomhet ikke plasseres i en privat bolig, og bygningen må være zoned for en bedrift.

Skriv en forretningsplan. AHCA krever en for lisensavtale, som må detaljere ansettelses- og forbrukerrekruttering, tilbudt tjenester og en finansiell plan godkjent av en sertifisert faglig revisor (CPA). AHCA krever også nok penger eller kreditt til å finansiere byrået for de første tre månedene.

Kjøp feilbehandling og ansvarsforsikring. For hver tjeneste som tilbys, krever AHCA $ 250 000 av dekning.

Lei en administrator, alternativ administrator, sjef og finansdirektør. Før du kan sende inn en søknad, må disse stillingene fylles av personer som oppfyller AHCAs standarder. For mer informasjon om disse kravene, se delen Ressurser.

Send en ferdig søknad til AHCA. Søknaden må inkludere bakgrunnskontroller for både eiere og ansatte, et erklæring om god moralsk karakter og bevis på at vitalt personell møtte statens standarder. For en søknad og en grundig forklaring av kravene, se delen Ressurser.

Leie sykepleiere og helsepersonell hjemme som møter føderale Medicare og Medicaid treningskrav. Både Medicare og Medicaid er føderalt finansierte helseprogrammer for de fattige, funksjonshemmede og eldre. De fleste som bruker helsetjenester hjemme, er forsikret under disse programmene. For mer informasjon om treningskrav og å bli Medicare eller Medicaid-leverandør, se ressurs-delen.

Tips

  • Ifølge AHCA har Miami-Dade fylke 897 hjem helseforetak, og Broward har 276. Home Health Agency lisenser fornyes hvert annet år med bakgrunnskontroller kreves for alle ansatte.