Hvordan bli en autorisert Cell Phone Distributor

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er ikke så mange steder du kan gå og ikke se folk snakke på sine mobiltelefoner. Starte en mobiltelefon virksomhet og bli en autorisert mobiltelefon distributør krever nøye planlegging. En autorisert mobiltelefon distributør er en bedrift som har fått godkjenning fra en mobiltelefon leverandør for å selge sine varer og service planer. Hvis du er interessert i å bli en autorisert mobilforhandler, må du søke hos mobilleverandøren.

Velg en mobilleverandør. Forskning tjenesteplaner, kvalifikasjonskrav og provisjonsavgift for ulike tilbydere. Du er ikke begrenset til å velge bare én leverandør. Mange autoriserte mobiltelefonforhandlere gjør forretninger med flere leverandører for å tilby alternativer til sine kunder. Noen nasjonale mobiltelefonleverandører inkluderer T-Mobile, Verizon Wireless, AT & T, Sprint og Boost Mobile.

Lag en forretningsplan og markedsføringsplan. De fleste mobiltelefonleverandører krever at du har en markedsførings- og forretningsplan for å se om det potensielle forholdet passer godt. For eksempel ønsker T-Mobile autoriserte forhandlere å ha en markedsplan med detaljer om planer for målmarkedsvekst.

Samle din økonomiske og personlige informasjon. Du må gi mobilleverandøren informasjon om din økonomi. Du må ha nok kapital til detaljhandel, markedsføring og kjøp av varer. Ta med informasjon om forretningslån eller private investorer.

Ta kontakt med mobilleverandøren. Når du har all informasjon, kontakter du mobilleverandøren for å uttrykke din interesse for å bli en autorisert distributør. De fleste mobiltelefonleverandører har et elektronisk skjema for å fylle ut på deres nettside. En representant fra mobiltelefonfirmaet vil kontakte deg og gå inn i flere detaljer om muligheten.

Fullfør en søknad. Når du har snakket med noen, må du fylle ut et søknad. Du vil motta en godkjenning eller avslag om søknaden din når den er fullt gjennomgått. Mobiltelefonleverandøren kan spørre deg om tilleggsinformasjon, om nødvendig.

Delta på kurs. Avhengig av mobilleverandøren må du gå gjennom et kurs eller ta kurs for å motta en sertifisering. De fleste kursene går over informasjon om serviceplaner, håndtering av kunder og kommunikasjon med tjenesteleverandøren.

Kjøp varer. Etter at du har mottatt godkjenning som autorisert forhandler, må du kjøpe mobiltelefonvarer. Varene du kjøper vil avhenge av budsjettet.

Tips

  • Å ha detaljert erfaring i telekommunikasjonsindustrien vil hjelpe deg med å få godkjenning.

Advarsel

Ikke misforstå det mobiltelefonfirmaet du jobber med, noe som kan føre til at selskapet avslutter forretningsavtalen.

Anbefalt