Hvordan tjene penger gjenvinning brukte dekk

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Penger kan gjøres gjenvinning brukte dekk. Hvor mye penger du lager, avhenger imidlertid av hvor kreativ du er med det du gjør med dekkene og hvor mye penger du selger dekkene til. Hvis du er på utkikk etter en rask buck, kan du bestemme deg for å selge dekkene til en dekkreguleringsbutikk som betaler deg for de brukte dekkene du samler. Men hvis du ønsker å sette tid og krefter på å samle dekk og gjøre noe med dem for en sidejobb, tenk sløyfe og gjør dekksvingninger.

Elementer du trenger

  • Telefonbok

  • Telefon

  • Bore

  • Transport

  • Gammelt håndkle

  • Bredt tau

  • Skarp kniv

Tjen penger på gjenvinning for tilbakestilling av dekk

Samle dekkdekk fra bensinstasjoner, skolebussverksteder eller dekk og bilforhandlere.

Se gjennom en telefonbok under "Tire Retreading." Finn steder i ditt område som er åpne for å kjøpe dekkene du har samlet for å regissere.

Spør dem hvor mye de betaler per dekk og lage en liste over hver organisasjons priser når du snakker med dem. Sammenlign priser. Du vil ønske å selge dekkene til den høyeste betalende butikken.

Spør butikkene om de har noen grenser på hvor mange dekk du har lov til å ta inn om gangen eller andre restriksjoner på dekkene de vil kjøpe. Det vil spare deg tid og gasspenger opp foran å stille disse spørsmålene over telefonen.

Bygg et positivt forhold til dekkregulerte butikker slik at du kan fortsette å gjøre forretninger med dem. Prisene kan variere per dekk og prisene kan variere fra by til by.

Tjen penger gjenvinning dekk for dekk svinger

Kontroller dekkene for sikkerhet. Nyere dekk kan ha områder hvor ledningene pokker ut. Hvis et dekk har dette problemet, må du enten fikse det eller ikke bruke det til en sving. Dekkene må være glatte for en effektiv dekksving.

Bor flere små hull i området til dekk som du vil betegne som bunnen av svingen. Dette vil tillate vanndrenering etter regnstorm.

Strøm vaske dekk ved bilvask med en vaskemaskin og vaskemiddel. Strøm skyll den etter vasking. Tørk det med et gammelt håndkle. Å ha det så rent som mulig, vil hjelpe det til å bli en bedre sving for små hender og knær.

Kjøp bredt, solidt tau. Du kan tilby å henge tauet til kundene dine. Du må måle høyden fra bakken til trebenet eller et annet sted, kunden din vil hengge svingen fra og legge til to meter for å legge rom for knutene. En knute må være bundet der tauet møter swing og på toppen av grenen også.

Du kan lage en tre-kjede tau swing eller en gammeldags en-tau dekk swing.

Selg dekkene dine på håndverksmesser og loppemarkeder, sett opp et nettsted for annonsering av dekksvingninger, eller annonser dem i din lokale avis. Mange mennesker vil kjøpe dekk svinger for bakgårder og vil selv betale deg ekstra for å komme og sette dem opp for dem.