Hvordan starte en Caregiver Business

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Alle som ønsker å starte en omsorgsvirksomhet, bør være entreprenørmessige, erfarne i forretningsforhold eller raskt å lære, og medfølende, tålmodig og omsorgsfull. Det bidrar til å leve i et område med en anstendig størrelse senior demografisk. Omsorgspersoner er folk som kommer til hjemmene til de svært syke (vanligvis eldre, men noen ganger for degenerative sykdommer som parkinson) til å ta vare på dem i løpet av dagen når deres familier ikke klarer det. Jobben inkluderer oppgaver som fôring, bading og samtaler med svært syke pasienter.

Vurder franchise muligheter. Hjemmehjelp er en raskt voksende industri, og som sådan er det flere franchise muligheter tilgjengelig. Fordelene ved franchising inkluderer å gi kundene et navn som de føler at de kan stole på, en markedsplan, en etablert forretningsplan og støtte fra selskapet. Det er en avgift og månedlige royalties for bruk av navnet, og i virksomheten representerer du selskapet i stedet for deg selv.

Få en bakgrunnskontroll på deg selv for å vise et franchisefirma eller dine personlige kunder. Dette kan tilintetgjøre tillit og trøst, spesielt når disse menneskene vil stole på at de skal bevege seg i sine hjem uten tilsyn og med omsorg for en elsket slektning.

Se på å få en førstehjelp og HLR-sertifisering. Personene du skal ta vare på, er svake eller ikke i beste helse, og å ha grunnleggende livreddende ferdigheter kan være til stor nytte for deg.

Ta kontakt med byens byråer for å finne ut om det er by eller statlig regelverk for hjemmevirksomhet, og å lære hva du trenger å gjøre for å overholde. Du kan diskutere tillatelsene eller andre nødvendigheter for å få en bedriftslisens på samme tid.

Marker deg selv i samfunnet ditt. På grunn av virksomhetens art, bør du bare ha en klient om gangen, men hvis du er svært vellykket eller etterspurt, bør du vurdere å trene en "lærling" for å jobbe for deg på et senere tidspunkt. Du må se en bakgrunnskontroll for denne personen, og være trygg på deres pålitelighet.

Tips

  • Å ta vare på syke klienter er mye som å ta vare på barn. Sørg for at de spiser riktig og får medisinering som angitt av deres familier, og tilbringe tid på å nyte dem, spille spill, chatte eller ellers ha det gøy. Å være syk gjør dem ikke uinteressant.

Anbefalt