Hvordan starte en Phlebotomy School

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Blodbanker trenger dem. Sykehus krever dem. Leger kan ikke korrekt diagnostisere en sykdom eller sykdom uten en. Gitt verdien av phlebotomisten til samfunnet, er det lett å se hvorfor de som søker en karriere i helsevesenet ville flocke til denne jobben. Phlebotomists redder bokstavelig talt liv hver dag, så hvis du undersøker hva som trengs for å åpne en skole som trener disse omsorgspersonene, vil investeringen av tid og penger høste belønninger, og du kan hevde noen av det som redder deg selv.

Fil for lisenser og tillatelser som kreves av din statsregering. Finn ut om skolen din også vil kreve sertifisering eller akkreditering for å åpne dørene sine. Søk etter midler til å bygge og drive skolen ved å nærme seg åpenbare kilder - venturekapitalister, banker, kredittforeninger og private långivere - og ikke så åpenbare: sykehus, medisinske bedrifter og praksis med en interessert interesse i å se flere phlebotomists opplært.

Forbered en forretningsplan for å vise underwriters verdien av skolen din. Inkluder en behovsundersøkelsesstudie, projisert budsjett for lansering og drift av phlebotomy-programmet, strategier for å tiltrekke studenter og annen dokumentasjon som substantiverer skolens vei til suksess. Inkluder et finansieringsalternativ slik at studenter med høye ambisjoner og små kontanter fortsatt kan få trening de trenger med skolens hjelp.

Velg mellom flere alternativer når du søker en fysisk bygning for skolen din. Forespør om tilgjengelighet på en eksisterende handelsskole, slik at du ikke trenger å kjøpe en bygning før du har begynt å tjene penger. Snakk med sykehus om å finne skolen din på en medisinsk campus eller leie byggeplass i nærheten av andre skoler for å utnytte offentlig transport, restauranter og tjenester på plass for studenter.

Kjøp brukt eller nytt utstyr som trengs for å støtte klasser og laboratorier. Spør store helseforsikringsselskaper, produsenter og leverandører for donasjoner - spesielt hvis et firma er i virksomhet med å levere, bruke og produsere varer som krever blod, plasma og blodplater. Tilnærming medisinske forsyningsfirmaer for alt fra sprøyter til gasbind til labjakker og latexhansker.

Sett sammen en samordnet markedsplan for studentrekruttering og oppbevaring, kommunikasjonsbiler - klassekataloger, tidsplaner, rekruttering og informasjonsbrosjyrer, trykte og elektroniske annonser. Start et dynamisk interaktivt nettsted for å tiltrekke deg teknologisk kunnskapsrike studenter og tilby dem alt fra kursvalg til registrering og avgiftbetaling med et museklikk.

Rekruttere de beste sykepleierne og sertifiserte phlebotomy-instruktører du kan finne, slik at skolen din bygger et øyeblikkelig rykte for å ansette lærere som er de beste i sitt felt, i tillegg til å ha rikelig med yrkeserfaring i grøftene.

Tilbyr jobbplasseringstjenester for dine kandidater og øke sjansene for å bli plassert ved tilknytning til profesjonelle organisasjoner som National Phlebotomy Association eller National Accrediting Agency for Clinical Laboratory Sciences. Alternativt kan du se nærmere på disse legitimasjonsbevisende organisasjonene: National Credentialing Agency for Laboratory Personnel og American Society of Phlebotomy Technicians.

Elementer du trenger

  • Lisenser og tillatelser

  • finansiering

  • Forretnings- og markedsplaner

  • Utstyr og rekvisita

  • Bygning