Hvordan få en engros lisens i Idaho State

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Engroshandel er en svært viktig sammenheng mellom produksjonsindustrien og detaljhandeln. En grossist kjøper varer, produkter og materialer fra en produsent og selger dem deretter til en forhandler. Hvis du ønsker å være i en bedrift som leverer forhandlere, vil du kanskje vite hvordan du får en grossistlisens. Å få en engros lisens i Idaho har en litt annen prosess enn i andre stater. Det er spesifikke forhold i lisensprosessen som du må oppfylle. Når du har fått din engros lisens, er engrosvirksomheten din legitim og klar til å starte.

Lag en forretningsplan for din grossistvirksomhet. Definer din bedrift og forklar detaljert informasjon som hvilke produkter du planlegger å selge i engros, hvordan skal du finansiere firmaet ditt, hva er markedsstrategiene dine, hvem er målgruppen din og hvordan skal du ansette dine ansatte. Forretningsplanen er et sammendrag av hva grossistvirksomheten handler om.

Registrer ditt grossist firmanavn. Fyll ut skjemaet for antatt forretningsnavn, som leveres av kontoret til Idahos utenriksminister og er tilgjengelig på deres hjemmeside.

Få en bedriftslisens for grossistvirksomheten din. Dette kreves for alle bedrifter i Idaho. Besøk Idaho Business nettside og gå til Idaho Business Registration System siden. Ved hjelp av systemet, vil du kunne registrere din grossistvirksomhet med Idaho State Tax Commission, Idaho Industrial Commission og Idaho Commerce og Labor avdelinger.

Oppkjøp en Federal Tax ID. Du kan søke om den føderale skatte-IDen via Idaho Skattekommisjonens nettsted.

Søk om grossistlisensen ved Idaho skattekommisjonen. En grossistlisens er også kjent som Videresalgs Tax ID-nummer. Du kan ringe Skattekommisjonen via nummeret oppført på deres nettside til og be om at de fakser deg med riktig skjema.

Fyll ut skjemaet. Du trenger ditt firmanavn, EIN og en kopi av et offisielt ID-kort eller førerkort.

Ta skjemaet til en notar og få skjemaet notarisert.

Fakse skjemaet tilbake til Idaho skattekommisjonen via faksnummeret som er oppført på deres hjemmeside.

Tips

  • Du vil ikke motta grossistlicensen din over natten, så det er en god ide å starte søknadsprosessen minst fem uker før du vil begynne å gjøre forretninger.