Hvordan tjene penger med en liten cateringvirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvordan tjene penger med en liten cateringvirksomhet. Å gjøre folk fornøyd med mat som du har opprettet og servert, er en veldig tilfredsstillende karriere.Nøkkelen til å gjøre en tur av en slik virksomhet er å kunne bestille og imøtekomme nok hendelser, slik at man faktisk får fortjeneste. Følgende trinn kan hjelpe deg med å tjene penger med en liten cateringvirksomhet. Det er ikke alltid lett, men kan være veldig givende.

Elementer du trenger

  • Forretningsplan

  • Finansiering

Se gjennom oppskriftene dine og sett på hva slags mat du føler deg komfortabel med å forberede, så du kan bestemme hvilken type catering du planlegger å gjøre. For eksempel er du en begavet baker, men er egentlig ikke i de fancy appetittvekkene og full retters måltider? Da kan du kanskje bare lage baking. Hva som passer best for deg, sett til side dine solide oppskrifter du vil være din støttespiller. Du kan alltid legge til flere oppskrifter til ditt repertoar senere!

Bestem hvordan du skal finansiere din små cateringvirksomhet. Finansiering kan komme fra banker, venturekapitalister, besparelser eller familie og venner. Ikke låne mer enn du er komfortabel å betale tilbake. Hold investeringene små og planlegg for utvidelse etter hvert som bedriften din vokser og du tjener mer penger. Tenk om å ta prøver av baking eller matlaging sammen med deg når du søker finansiering - et utvalg av virksomheten du finansierer, kan tippe skalaene i din retning.

Innse at som eier av en liten cateringvirksomhet kan du være din egen sjef, men du vil jobbe hardere enn du noen gang har for noen andre. Du må være kunnskapsrik om catering sammen med skatteregler, forsikring, lønn og alle andre aspekter ved å drive en vellykket liten bedrift.

Selg konseptet med cateringvirksomheten din til potensielle kunder selv, eller innse at du er en kokk og ikke en selger eller et markedsføringsgeni og ansett noen for dette aspektet av virksomheten.

Skriv en forretningsplan for din lille cateringvirksomhet. Dette må inkluderes, men ikke begrenses til, mål, demografiske mål, markedsføring og kostnader for å starte opp. Følg forretningsplanen din og ikke bli avledet av noe som ikke føles som om det ville være en fordel for din småbedrift.

Vær oppmerksom på detaljer og vet at en av de viktigste delene av puslespillet er holdning. Du må holde øye med premien og tro på deg selv og ditt ønske om å lykkes.

Tips

  • Ikke undervurder kraften i ord-til-munn-reklame. Du er ditt eget beste billboard ved å sette ut konsekvent god service og god mat. Når alt kommer til alt, når noen har sjansen til å spise god mat, kommer de sikkert til å fortelle sine venner om det!

Advarsel

Sørg for at du har minst seks måneders lønn avsatt for å støtte deg selv mens du starter opp din små cateringvirksomhet.