Slik legger du til et nyhetsbrev i iContact

Innholdsfortegnelse:

Anonim

IContact er en e-postmarkedsføringstjeneste. Ved å bruke iContacts tjenester kan bedriftseiere sende masse e-post til lister over kunder og potensielle kunder. Med dette programmet kan du administrere bedriftens voksende e-postbehov ved hjelp av både tekst- og multimediefiler. IContacts grensesnitt gjør det enkelt for brukerne å oppdatere tilpasset markedsføringsinnhold, inkludert elementer som er utpekt for vedlegg i e-post, som bilder, videoer, lydfiler og nyhetsbrev. Hvis du vil legge ved et nyhetsbrev til en masse iContact-e-post, tar det bare noen få sekunder.

Åpne iContact-programvaren din og velg "Skriv ny melding" eller finn en eksisterende melding i mappen "Utkast".

Klikk på ikonet for papirclips nær toppen av skjermen. Et nytt vindu åpnes, slik at du kan bla gjennom datamaskinen din til nyhetsbrevfilen.

Klikk gjennom datamaskinens filer til du finner nyhetsbrevet. IContact støtter.doc og.pdf nyhetsbrev.

Klikk på nyhetsbrevet for å velge det, og klikk deretter på "Last opp fil" -knappen. Filen vil automatisk legge til e-posten.

Skriv inn ønsket tekst i e-postens kropp. Selv om hovedmålet ditt er å sende nyhetsbrevet, bør du ikke la e-postmeldingen være tom. En tom e-post er mer sannsynlig å bli kastet inn i mottakers spammappe.

Klikk på "legg til" -knappen for å legge til den nye e-posten i køen din med masse e-post, eller klikk "Oppdater" for å lagre endringer i ditt eksisterende utkast.

Tips

  • Hvis nyhetsbrevet ikke er i.doc eller.pdf format, åpner du det i tekstbehandlingsprogrammet for å se om du kan endre formateringen for bruk med iContact. Klikk på "File" og "Save As", og klikk deretter på rullegardinlisten i "File Type" -delen for å se om.doc eller.pdf er et alternativ.

Anbefalt