Armored Guard Transport Money Jobs

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Forhandlere og banker trenger en jevn pengestrøm for transaksjoner, slik at de kan utføre forretninger jevnt. Vanlige leveranser av kontanter utføres ofte av pansrede bilsikkerhetsselskaper som ansetter væpnede sikkerhetsvakter. Bilene selv er ofte rustningsbelagte varebiler eller lette lastebiler med spesielle sikkerhetslås installert for å redusere sjansene for tyveri.

Betydning

Pansrede bilvakter får ekstra trening utover det minimum som vanligvis er gitt til væpnede vakter. Da disse sikkerhetsvakterne har til oppgave å håndtere betydelige mengder av løse penger daglig, er de utsatt for strengere bakgrunnskontroller og oppførselstesting. Noen pansrede biler overvåkes med kameraer for å forhindre tyveri av sikkerhetsvakter. I tillegg er regnskapsmessig for pengene svært presise, og eventuelle feil i leveransen vil sannsynligvis bli lagt merke til raskt.

Funksjon

Pansrede biloperatører arbeider alltid i grupper på to eller flere. Dette reduserer sjansen for at de blir overstyrt av angripere og fungerer som en sterk avskrekkende mot tyveri. De har til oppgave å kjøre rundt et område og gjøre leveranser av kontanter eller andre verdifulle til kunder som minibankoperatører, banker og forhandlere. De tar også ofte leveranser av penger fra små bedrifter og leverer dem til banker.

Advarsel

Selv om pansrede bilfirmaer tar mange forholdsregler for å beskytte sine arbeidere, er det alltid en risiko for at død eller alvorlige skader kan oppstå. Bilulykker er også en mulighet, selv om vekten, strukturstyrken og høy synlighet av pansrede biler beskytter beboere. Forbrytelser mot pansrede bilvakter skjer oftest i ferd med levering, mens vanen er parkert. Faktisk vold er relativt sjelden, selv om opphold uten noen kamp skjer.

betraktninger

Pansrede biljobber er mer vanlige i tette, urbane områder hvor en betydelig mengde lavhastighetskjøring finner sted. Pansrede bilvaktjobber betaler ofte mer enn typiske sikkerhetsvaktjobber. Pansrede biljobber er svært sikre, spesielt hvis de ansatte viser at de er troverdige over en periode på mange år. Timene er kanskje ikke ideelle, med gjennomsnittlige skift som går fra midnatt til morgen.

potensial

Å demonstrere ansvar ved å jobbe som en pansretbil kan åpne muligheter i rettshåndhevelse og mer avanserte sikkerhetsstillinger som for eksempel å jobbe for en bank eller et kasino i ledende stillinger. Mange pansrede bilbedrifter er også fagforeninger og tilbyr helsemessige fordeler og pensjonspakker. Overtidslønn er også ofte tilgjengelig.