Slik beregner du et rengjøringsopplegg

Anonim

En rengjøringsvirksomhet er en av de enkleste bedriftene å starte opp. Virksomheten kan være basert hjemme og startet med produkter som allerede er i bruk. En bedrift vil imidlertid bare trives hvis den bringer inn penger. For noen er innstillingspriser en av de vanskeligste delene av å være entreprenør. En enkel strategi for beregning av rengjøringspriser er å starte med en beregning av kostnaden og legge til en prosentvis opptjening for overskudd. Fortjeneste er en importnøkkel for å drive en bedrift, fordi det tillater bedriftseiere å investere i markedsføring, kjøpe kontorlokaler og ansette.

Opprett ønsket rengjøringsbehov hos kunden. Kunder kan kreve dype rensninger, som skrubbeforing og vaskeplanker, eller bare lette støv og støvsuging.

Telle antall rom som skal rengjøres. Distinguish rommene etter størrelse, for eksempel stor eller liten, eller betegnelse, for eksempel stue eller soverom.

Måle nivået på rengjøring som faktisk trengs. En kunde kan bare ansette deg for støv, men støvnivået kan kreve ytterligere oppmerksomhet på detaljer. Til slutt er noen rom ganske enkelt smussere enn andre, og det vil kreve mer tid å rengjøre. Beregn antall timer det vil ta å rense hele kontoret eller huset. Beregn antall ansatte som trengs for å gjøre jobben.

Legg til timeprisen for hver ansatt. Multipliser den mengden med det estimerte antall timer for å rense huset. Dette beløpet vil være lik de totale lønnene til ansatte. Legg til mengden av skatt som du må betale for den totale mengden av lønn for ansatte. Denne summen representerer den totale kostnaden for arbeidskraft.

Legg til prisen på forsyninger til summen. Hvis bare en del av forsyninger vil bli brukt, for eksempel 10 prosent av en flaske vinduer renere, legg til en generell forsyning kostnad på 3 til 5 prosent standard til hver regning. Denne nye summen vil være den totale kostnaden for tjenester.

Legg til en prosentøkning på 5 til 10 prosent for fortjenesteoppslag. Fortjeneste er nødvendig for rengjøringsvirksomheten til å ansette nye ansatte, tilby ansattebonuser, kjøpe kontorlokaler, kjøpe kjøretøy med firmaets logo og annonsere i avisen. Denne summen vil resultere i rengjøringsestimatet. Presentere dette estimatet til kunden din før du utfører tjenester.

Anbefalt