Slik legger du i en papirbrosjyre

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Du trenger ikke en grad i astrofysikk eller maskinteknikk for å brette en papirbrosjyre. Likevel bør du vurdere noen problemer før du kaster bort tid eller ressurser på noe som ødelegger merkevaren din i stedet for å forbedre den. Designelementer som bilder eller diagrammer kan komme opp med flekker som ødelegger effektiviteten. Kompliserte folder kan frustrere potensielle kunder, mens halvfellene noen ganger sender en halvhjertet melding. En liten brainstorming vil gjøre en mørk brosjyren til et blikkfang av nyttig informasjon, presentert i et morsomt og uforglemmelig format.

Popup Brosjyrer

Popup-brosjyrer kan virke barnslige, men for et leketøysselskap, barns utgiver eller søndagsskoleprogram, kan de være bare billetten. Spill på din potensielle kundes følelse av innfall og hør tilbake til barndommen ved å inkludere en popup Jesus omgitt av glade, nysgjerrige barn eller en regnbue og Noaks ark. Fornøyelsesparker og barnemuseer kan bestå av en popup på en berg-og dalbane eller deres mest populære attraksjon i brosjyren. Popups er alltid morsomme, uansett hvilken alder du er nå, selv om de krever de mest kompliserte folder av alle brosjyretyper.

Metalarbeidere og maskinister har aldri nok diagrammer, spesielt de med utklipp. Verktøyselskaper, metallforhandlere og industrielle leverandører bør kaste inn metriske konverterings- og trigonometridiagrammer og en avtagbar seks-tommers linjal. Mens inkludert konverteringstabeller vil øke din perhetsbrosjyrekostnad, tenk på de ekstra penniene versus fortjenesten fra en ny livstids kunde.

Skadedyrkontroll selskaper kan inkludere en popup tegneserie bug eller gnager på toppen av sin brosjyre nesten som om av Pavlovian respons. VVS-selskaper som inkluderer en Marioesque tegneseriefigur øverst, vil ha hver spiller innen rekkevidde gripe den brosjyren.

Enkelt-folder

Når du vil ha en pamflet som passer inn i et prospekts lommebok eller lommebok, fungerer en enkelt kredittkortstørrelse best. Vri en 4-tommer-6-tommers papirark slik at en kort side vender mot deg. Nå brett toppkanten til bunnkanten. Plasser papiret med jevnt trykk mens du passer til hjørnene. Den enkle metoden lager en brosjyre med brosjyre som du kan legge til på bussterminaler, togstasjoner eller legekontorer. Legg til et klistremerke for nedleggelse, og du kan sende brosjyren din uten ekstra kostnad av en konvolutt.

Tri-folds

Lag dine trifoldbrosjyrer med lommer, slik at de ligner de små manila-mappene du kjøper i brevpapiret. Fyll dem med visittkort og bokmerkede brosjyrer. Legg til en liten linjal på den ene siden eller kutt en profil langs toppen, og du har en oppmerksomhetsfylt pjece med noen evig slag.

Hvis du har et pasta selskap, for eksempel, ta med en spaghetti måling i en lomme og et bilde av bestemor favoritt bolognese oppskrift i toppen halvparten av senteret. Under oppskriftens retninger og bilde kan du legge til: "Vi bryr oss om alle, fra våre grossistklienter i begynnelsen av vår forsyningskjede til mødrene og dadsene som serverer pastaen vår, til barna bare lærer å lage sin egen spaghetti eller mac og ost."

Accordion Folds

Mens det er kartlignende utseende, frustrerer noen klienter, finner andre trekkspill irriterende. På samme måte som debatten om hvilken måte å henge et toalettpapir på, foretrekker noen å gripe den venstre kanten av den fremre brettet og høyre side av ryggen, for å trekke brosjyren åpen med en enkelt slepebro. Andre sliter med å kaste maileren din i sin opprinnelige form og kaste den i søppelkassen i avsky.

Gate eller Theater Curtain Folds

Til slutt, når du har en ny produktlansering eller en overraskende gjest, har avtalt å grace din kommende hendelse, gir en gate-fold eller teater gardinfold mysterium og gir en dramatisk introduksjon til annonsekampanjen din. Du kan brette en fjerdedel av hver side mot midten, og etterlate et senterpanel med to bredder for å avdekke et bilde eller skjematisk eller brett fra toppen og bunnen til midten for å avdekke overraskelsesgjestens publisitetshodehode.