Hvordan bli en VVS-forhandler

Anonim

Å bli en varmeventilator og air condition (HVAC) forhandler kan være lønnsomt, når du har gått gjennom nødvendig trening og har registrert som forhandler med en anerkjent HVAC-distributør. Søk om forhandlerlicens gjennom US Department of Labor, åpne en butikk, og registrer firmaet ditt med Better Business Bureau. For ingen tid vil du være en sertifisert HVAC-forhandler.

Kontakt en HVAC-produsent som Carrier, Bryant eller Whirlpool, og spør om installasjonstrening. Mange av disse selskapene jobber også som distributører og har forhandlerprogrammer hvor de vil instruere deg om riktig installasjon av deres produkter, og senere, hvis du søker, kontrakt deg som forhandler for deres firma.

Søk på United States Department of Labor for en forhandler lisens. Fullfør alle skjemaer og bekreftelsesinformasjon, og send inn søknaden din om en forhandlerlicens. Når du er godkjent, kan du også registrere din virksomhet hos Better Business Bureau, da den vil godkjenne deg som en profesjonell forhandler i øynene til både potensielle kunder og VVS-distributører.

Opprett din butikk eller forhandler i enten en fysisk plassering eller online. Et nettsted kan være mer praktisk hvis du bare planlegger å gjøre salg og hjelpe med installasjon, når produktene har blitt levert av en tredjeparts distributør. Noen selskaper kan tillate deg å bare håndtere salg og installasjon, men de fleste vil at du skal håndtere levering også, noe som vil kreve at du har en fysisk butikkplass stor nok til å huse mange varme- og klimaanlegg. Vær oppmerksom på dette før du venter på å bli en HVAC-forhandler, da det kan kreve en omfattende startkapital.

Søk på en HVAC-distributør for å bli forhandler med deres firma. Det ville trolig være en god ide å søke om det samme firmaet du mottok installasjonstrening fra. Hvis dette ikke er mulig, velg distributøren som mest compliments din forretningsmodell, og overholde alle deres søknadskrav. De fleste distributører krever at du har en fysisk plassering der du kan lagerbeholdning, da levering av klimaanlegg på forespørsel kan være veldig rettidig og kostbart. Legg merke til i kontraktsavtalen om du kan jobbe fritt som salgsselskap for selskapet, bare sikre salg online, eller hvis du alene er ansvarlig for levering og installasjon av alle produkter.

Anbefalt