Aggressive Finansieringsregler

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Aggressive finansieringspolitikker investerer selskapets eiendeler for å prøve å få høyest avkastning på investeringen. I motsetning til sikrere og mer konservative strategier, aksepterer de at maksimering av avkastning innebærer økt risikonivå. De kaller ofte for et selskap å finansiere drift ved å bruke billigere kortsiktige midler med mer volatilitet.

Strategi

En aggressiv finansieringsstrategi innebærer at en fast vil finansiere en del av sine varige driftsmidler og alle dets omløpsmidler ved bruk av kortfristede midler. Dette står i kontrast til samsvarende eller konservativ finansiering. Matchende bruker langsiktige midler til å finansiere varige driftsmidler og kortsiktige midler til å finansiere midlertidige, omløpsmidler. En konservativ finansieringsstrategi setter alle faste og noen av de midlertidige eiendelene i langsiktige, stabile midler.

fordeler

En aggressiv finansieringspolitikk gir selskapets fordeler i lønnsomhet. Kortfristede midler er billigere å kjøpe over bord, slik at finansieringskostnadene kan være lavere.

risiko

Ulempen med en aggressiv finansieringspolitikk er at det sjelden gir den høye lønnsomheten som er søkt. I stedet har noen studier funnet et omvendt forhold mellom aggressivitet og lønnsomhet. Denne politikken skaper også størst risiko for mangel på likviditet.

Anbefalt