Slik byder du på en skolefotografisk kontrakt

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Siden de fleste profesjonelle fotografer jobber som uavhengige entreprenører, blir tilbudsprosessen viktig for å sikre kontrakter. Landing av en skolefotografisk kontrakt krever et spesialtilbud som viser lang levetid i fotograferingsbransjen, evne til raskt å behandle flere bildesessioner og jobbe godt med barn og skoleadministratorer. Landing av en fotokontrakt med en skole gir fotografen en åpen mulighet for fremtidige skoleprosjekter som promportretter, sportfotografering og årlige student- og stabshodeskudd.

Elementer du trenger

  • Fotografi prøver

  • Testimonials sheet

Skriv om deg selv, fremhever dine kvalifikasjoner som fotograf i første ledd i dokumentet. Fremhev tidligere fotograferingserfaring som arbeider i skolen, med ungdoms friidrett eller andre barnsenterte aktiviteter.

Forklar fordelene ved å velge tjenestene dine i et kort annet ledd. Skryt av dine hurtige behandlingstider, kvalitetsutskriftstjenester, støtte av lokaløkonomien og sammenlign dine priser til konkurrenter.

Forbedre dine faglige kvalifikasjoner i tredje ledd. Forklar høyskoleopplæring i fotografering, seminarer eller fotograferingspriser knyttet til skoler eller barn.

Present ditt bud i fjerde ledd. Sett opp de nøyaktige tjenestene du vil gi, for eksempel flere bakgrunner, en rekke fotopakker og en assistent for å hjelpe skoleansatte til å forberede barna før fotograferingen.

Inkluder en detaljert oversikt over kostnader, inkludert oppsettgebyr, per-øktpris og pakkepriser for studentene.

Proofles fotokontraktbudet. Korrigere stave-, grammatikk- eller feilsøkingsfeil. Tegn dokumentet med en penn. Gjør et positivt førsteinntrykk ved å presentere et rent, klart dokument.

Oppgi budet etter behov i det innledende anropet for bud. Send dokumentet til skolestyret, legg det til skolens superintendent eller send det til riktig skolepersonell.

Tips

  • Hold fotografibudet konsistent, klart og begrenset til en skrevet side. Inkludert budet som toppdokumentet i en fargerik markedsføringspakke griper oppmerksomheten til din potensielle kunde. Eksempler på fotografiprodukter og et ark med testamente som er pent innlagt i en mappe bak budet, gir skoleansatte et bevis på dine evner.