Hvordan beregne fringefordeler for byggearbeid

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Byggfirmaer som oppfyller regjeringskontrakter som koster mer enn $ 2000, må betale arbeidstakere de gjeldende lønns- og fredsfordelene som arbeidstakere som utfører den samme jobben på andre offentlige arbeidsplasser i området rundt. Davis Bacon og tilhørende handlinger inneholder informasjon om de gjeldende lønnslagene som eksisterer for å forhindre lønnsdiskriminering. Arbeidsministeren bestemmer gjeldende lønn og fordeler og inkluderer informasjonen i alle kontrakter der det er aktuelt. Arbeidsavdelingens lønns- og timeavdeling overvåker overholdelse av DBRAs lover.

Åpne Lønnsbestemmelse OnLine nettside (wdol.gov). Denne nettsiden gir de gjeldende lønnskostnadene for alle offisielle kontrakter.

Klikk på "Velge SCA WDs" for å åpne søkesiden for Tjenestekontraktsloven og Davis-Bacon handle gjeldende lønns- og fredsfordeler for lignende jobber.

Velg stat og fylke fra rullegardinmenyen. Klikk på "Fortsett" og svar på eventuelle spørsmål ved å klikke "Ja" eller "Nei" for å åpne listen for lignende kontraktslønn og fordeler.

Velg type kontrakt fra listen og klikk på "Ja".

Se på lønnsbestemmelsen og bla ned til fordelingsdelen. Her finner du timepris, ukentlig og månedlig ytelse som du må betale.

Legg det oppførte beløpet til din ansattes faste lønn. For eksempel, hvis en entreprenør i Autauga County, Ala., Mottar en kontrakt for å plante trær, er minimumsbeløpet han kan betale ansatte 10,40 dollar per time fast lønn. Det fastsatte beløpet for helse og velferd er 3,59 dollar, så entreprenøren må betale 13,99 dollar i timen til sine ansatte.

Tips

  • Hvis SCA WDs nettsted ikke gir den gjeldende lønnen og fordelene for kontrakten du leter etter, kan du sende en e98-forespørsel til WDOL. Beregn overtidssatser på den nåværende lønnen alene. Etter beregning av overtidssats, legger du til fringeytelsesfrekvensen for å fastslå ansattes lønn.

Advarsel

Beregninger for fagforeningsmedarbeidere kan kreve en e98-forespørsel for å bestemme den gjeldende lønns- og fredsfordelen for jobben.