Slik starter du en båtvirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du liker å jobbe med båter og er interessert i bransjen, kan du starte en virksomhet som selger båter. Ifølge Entrepreneur Magazine, selger båter en milliard dollar-en-år industri med potensielle provisjoner så høyt som 25 prosent på båter som selger for under $ 5000 og så lite som tre prosent på high-ticket elementer. Selv om oppstartskostnadene vanligvis varierer fra $ 10.000 til $ 50.000, kan den endelige fortjenesten være betydelig.

Elementer du trenger

  • $ 10.000 minimum startkapital

  • Bedriftslisens

  • Eiendoms- og skadeforsikring

Sjekk med en båtmeglerforening, for eksempel Yacht Brokers Association, for å se om det kreves en lisens for å selge båter i din stat. Det finnes for tiden ingen føderale lisensforskrifter, da hver stat har sine egne krav til båtindustri. Hvis nødvendig, følg de riktige prosedyrene for å få lisensen din.

Forskning omliggende konkurranse. Finn ut hvor mange båtforhandlere er i ditt område. Legg merke til deres beholdning, beliggenhet, priser og spesialtilbud. Bruk denne informasjonen som grunnlag for hva du skal innlemme i din egen båtforretning, slik at du kan skille din bedrift fra konkurransen og best-serve behovene til forventede kunder. Et unikt salgspunkt kan være like enkelt som å tilby produktlevering til alle kunder; noe som dette kan skille deg fra andre båtbedrifter og gi deg en konkurransefortrinn.

Finn et sted for båtbransjen din. Pass på at mye er stort nok til å huse din maksimale beholdning på en måte som gjør det mulig for surfing kunder å gå komfortabelt til og rundt hver båt. En overfylt masse kan være både farlig og off-putting til potensielle kunder.

Sikre en båtforhandler forretnings lisens fra riktig utstedende byrå. En regjeringsagent eller representant i bedriftens by vil kunne lede deg til riktig avdeling. Hvis lisensen din er godkjent, vil du motta skriftlig varsel.

Få riktig forsikringsdekning for din bedrift. Din by kan kreve en bestemt type forsikringspolicy for båtbransjen din. Spør bedriftslisensavdelingen om forsikringskravene som gjelder for din bedrift.

Hent inventar for båtbransjen din. Handle rundt og vurdere priser fra båt grossister for å sikre at du får mest mulig ut av pengene dine. Kjøp en rekke håndverk som vil gjøre forhandleren tiltalende til det bredeste målmarkedet.

Tips

  • For å gjøre deg mer tiltalende for kjøpere, kan det være et klokt valg å få båtmeglingslisens, selv om det ikke kreves av staten.