Slik starter du en kontorrengjøringsvirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Interessert i å starte en kommersiell rengjøringsvirksomhet? Finn ut hvordan du starter raskt og enkelt.

Elementer du trenger

  • Grunnleggende rengjøringsutstyr.

  • Ta gjerne tak i denne artikkelen.

Kontorrengjøring er en høy etterspørselskonto akkurat nå. Med så mange småbedriftseier som prøver å håndtere så mange aspekter av sin virksomhet, vil det alltid være behov for profesjonell rengjøring. Følgende er måter å komme i gang i kontorrengjøringsindustrien, for mer detaljert informasjon, besøk lenken som er oppgitt i ressursboksen under artikkelen.

For å komme i gang i en rengjøringsvirksomhet for kontorer, må du finne potensielle kunder og markedsføre dem individuelt. Den beste måten å gjøre målmarkedsføring for kontorrengjøring er ved direkte kontakt. Personlig kontakt er den beste og mest kostnadseffektive måten å få kunder på for denne typen virksomhet. Å ansette et rengjøringsfirma krever mye tillit til personen som vil være i alene i butikken, og også ha nøkkel til døren.

Begynn med å stoppe av lokale bedrifter og levere en flyger eller brosjyre som dekker tjenestene du tilbyr. Hvis det er mulig, prøv å snakke direkte med eieren eller lederen for å diskutere tilgjengelige alternativer for dem. Prøv å avgjøre om det er behov for en ekstern rengjøring. Hvis eieren ikke er tilgjengelig eller opptatt på det tidspunktet du slutter, kan du prøve å sette opp en tid til å komme tilbake med dem etter at de har hatt mulighet til å se over informasjonen din.

Hvis du ikke har tid til å besøke hver enkelt bedrift, er den neste beste teknikken kontakt via telefon. Når du ringer, må du sørge for å presentere deg selv som en lokal virksomhet. Prøv noe som helst, "Hei, dette er (ditt navn) med ABC-rengjøring her i (by). Dette forteller umiddelbart personen i den andre enden av telefonen at du ikke er en telemarketer utenfor byen. Når du har etablert deg hvem du er, kan du begynne å stille noen korte spørsmål for å finne ut om tjenestene dine kan være nødvendig. Hvis de er, bare sett en avtale for å komme forbi og gi et anslag.

Når du begynner å få kunder, må du være veldig organisert slik at du vet om spesielle forespørsler som hver klient har bedt om. Prøv å bære en liten indekskortboks eller notatbok med korte notater for trinnene som trengs på hvert sted. En annen god ide er å bruke en standard sjekkliste for hvert sted med et område for å skrive i tilleggsutstyr som trengs. Ta disse med deg til hver jobb og sjekk av hvert trinn som ferdig, dette vil holde deg på sporet og unngå å se på de nødvendige tjenestene. Besøk linken nedenfor i Resources Box for mye mer informasjon

Anbefalt