Salgsskatt revisjonsprosedyrer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et selvangivelse revisjon skjer når en stat eller et offentlig myndighet vurderer et privat selskaps regnskapsinformasjon. Byrået vil sende en revisor til selskapet og fullføre en gjennomgang av regnskaps- og forretningsinformasjon. Denne vurderingen kan også inkludere en gjennomgang av selvangivelsesmeldinger sendt til byrået av selskapet. Å finne uoverensstemmelser er typisk formålet med revisjonen.

Innledende kontakt og planlegging

Salgsskattemyndigheten sender vanligvis varsel til å varsle selskapene om kommende revisjoner. Revisjonen vil ofte vare flere dager; i noen tilfeller kan en hel uke være nødvendig avhengig av selskapets størrelse. Byrået vil indikere hvor mange måneder eller år agenturet skal revidere for selvangivelser. Selskapet vil vanligvis samle denne informasjonen og plassere den på et sted hvor revisorer kan kaste gjennom dokumentene mens de er på stedet.

Trinn I prosedyrer

Salgsskatt revisjon har ofte to faser. For det første vil revisjonen sammenligne selvangivelser returnert med historisk salgsinformasjon fra hovedboken. Bankinnskudd, betalingsavgiftskort, føderale selvangivelser og anskaffelsesdokumenter kan alle være en del av denne prosessen. Hensikten med dette stadiet er å sikre at avkastningen som først er innlevert med selvangivelsen, er nøyaktig og inkluderer alt salg for den angitte tidsperioden.

Trinn II prosedyrer

Det andre revisjonsstadiet kan forekomme samtidig som det første eller på et senere tidspunkt. Revisor bruker dette stadiet til å gjennomgå tilleggsinformasjon knyttet til selvangivelsen. Undersøkelsesbevis, statlige nexusavtaler, videresalgsattest, sertifikater for salgskvittering og lignende informasjon er under vurdering. Dette viser at selskapet følger alle statlige lover og mandater i henhold til sosialskattelovgivningen. Ytterligere prøver knyttet til nåværende salgs- og skattemessige beregninger er også gjennomgått her.

Revisjonsresultater

Revisorer vil vanligvis utarbeide en feltarbeiderklæring som gir et kort innblikk i selvangivelsen. Et formelt brev er nødvendig for å gi en offisiell uttalelse om selskapets salgsskatteprosedyrer. Dette formelle brev kommer direkte fra det statlige organet og gir enten en godkjenningserklæring eller forespørsel om å overføre ubetalte skatter, sammen med straffer og avgifter. Selv om et selskap kan bestride funnene, må stater ikke endre funnene basert på denne kommentaren.