Hvordan tjene penger på stranden i sommer

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Konkurranse for sysselsetting på eller nær strender er hard - selv i lavsesongen. Om sommeren er sesongen som for mange mennesker definert av tid brukt på stranden, sjansene for å finne en havside jobb som vil finansiere oppholdet ditt, redusert radikalt. Likevel, en bedriftsrik person kan finne mange måter å tjene penger mens på stranden. Noen forslag følger. Husk at de fleste eller alle disse vil sannsynligvis kreve leverandørens lisens. Avgifter varierer, men de kan være ganske dyre.

Selg flaskevann. Kjøpe vann ved saken og selg den ved flasken.

Selg solklokke, en nødvendighet for hver strandgutt. Kjøp en aksje av prøve-størrelse solkrem og selg den for en fortjeneste.

Samle og resirkuler flasker og bokser. Du trenger ikke å ta en søppelpose og gå rundt og se etter flasker og bokser. I stedet, ta med en stor boks, foret med en søppelpose. Sett et tegn på boksen din som sier "Vennligst resirkuler!"

Samle skall og selg dem på nettet for håndverk. Du trenger ikke et nettsted. Etsy og eBay gjør det mulig for deg å koble til kunder uten å ha din egen butikk.

Underholde strand-goers. Mulighetene er begrenset bare av fantasien og sceneskrekk. Spill et musikkinstrument, synge, utvikle en mime-rutine eller sjonglere. Du kan til og med utføre stand-up komedierutiner eller magiske handlinger. Gi en beholder til hvilken forbipasserende kan gi tips.

Tegne. Ta skissematerialene dine til stranden, sammen med to stoler og noen få eksempler på arbeidet ditt. Lag tegninger av beach-goers mot et gebyr, eller tegne strandbilder som du viser for salg.

Ta og selg fotografier. Reisebyråer leter alltid etter nye og inspirerende bilder av stranddestinasjoner.

Skru på stranden med en metalldetektor for å finne verdisaker igjen - som klokker, bytte og smykker.

Advarsel

Husk at strandbyene vanligvis oppnår betydelige inntekter fra gebyrene og tillater de selger til leverandører, og leverandørene er avhengige av prosessen for å holde konkurransen håndterlig. Forsiktig undersøk strandbyen din for å avgjøre om tilnærming til å tjene penger krever tillatelse, og hvis det gjør, skaff deg en.