Hvordan få en hus-sittende lisens

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fred i sinnet og redusert sikkerhetsrisiko er grunnene til at mange huseiere ansetter hus sitter mens de er ute av byen. Drift som et profesjonelt hus eller som husholdningsservice kan kreve at du blir lisensiert gjennom stat, fylke eller byråer. I enkelte stater kan skatteavdelingen be deg om å samle inn en skatt på husstøttene dine. Hvis du ikke er interessert i å utforske hus-sitter som en bedrift, kan du være interessert i å være ansatt ved hjelp av en husstøtteservice.

Finn ut om staten din har en lisensieringsprosess for husstere. Ta kontakt med statens lisens- og regelavdeling eller se lisensinformasjon fra statens nettside, vanligvis statssekretærens nettsted. Finn ut om staten har noen form for lisens, tillatelse eller andre krav til personer som arbeider som profesjonelle husstere. De fleste stater krever at alle virksomheter er registrert hos staten, og noen kan kreve et salgskort.

Sjekk med by- og fylkesregjeringene om tillatelse og lisensieringskrav til en husmann. Igjen, kan du bli bedt om å kjøpe en bedriftslisens eller betale en registreringsavgift for å jobbe som husmann i ditt område. Utforsk de mulige kravene ved å kontakte hver myndighets forretningslisensavdeling.

Ta kontakt med lokale sikkerhetsagenter, og spør om å bli limt. Statlige forretnings lisenser kan ikke kreve en bakgrunnskontroll eller bevis på en ren kriminell rekord for husets sitter. Å bli bonded skjer i tillegg til alle nødvendige lisenser eller tillatelser og gir et komfortnivå for hjemmet og reduserer sikkerhetsrisikoen.

Slik fungerer liming. Du betaler gebyr til bonding agent (forsikringsselskaper er bonding agents) og i retur vil agenten kjøre en bakgrunnskontroll på deg og deretter knytte deg for en bestemt sum penger. Boligets eier vil bli kompensert opp til obligasjonsbeløpet for eventuelle skader påløpt under oppholdet. Å være bundet kan forbedre husets muligheter og tillate deg å belaste litt mer for dine tjenester.

Tips

  • Å jobbe for profesjonelle husstøttede tjenester kan gi fordel for å jobbe for en bedrift uten at det er behov for et personlig forretningssertifikat. Se etter house-sitting tjenester som ansetter og binder sine sitters. Du må kanskje betale en avgift for å bli med eller gå gjennom en søknadsprosess før du får en husmulighet.

Anbefalt